INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Scandal uriaș în Italia: viitoarea adversară a lui FCSB din Europa League amenință că se retrage din campionat!

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 19:37

Lazio, adversara FCSB-ului din "16"-imile Europa League, a suferit luni seara un eşec total surprinzător pe teren propriu cu Torino, scor 1-3, iar șefii clubului amenință cu retragerea din  Seria A din cauza arbitrajului.

După meci, preşedintele Claudio Lotito a făcut o criză de nervi şi a criticat în termeni duri arbitrajelele din Serie A, vizibil nemulţumit de maniera de arbitraj din meciul pierdut cu Torino.

Concret, oficialul lui Lazio reclamă faza care a rupt meciul, la 0-0 în prelungirile primei reprize, în care golgeterul Ciro Immobile a fost eliminat ușor după ce s-a tachinat cu un adversar. 

VIDEO cu rezumatul partidei şi cu eliminarea lui Immobile 

Cel mai important om din conducerea lui Lazio, Claudio Lotito, ia în calcul inclusiv retragerea echipei din campionat, simţindu-se "încercuit şi lovit de o politică fotbalistică ce penalizează excesiv unele echipe". În opinia lui Lotito, "există un desen precis care favorizează alte echipe în cursa pentru locurile de Champions League", scrie tuttomercato.web.

"Noi jucăm 11 contra 12 nu 11 contra 11", a răbufnit şi mijlocașul Marco Parolo. Completat de spaniolul Luis Alberto: "Poate că lumea nu vrea ca Lazio să fie în primele patru în campionat".

Lazio se află pe locul 5 în Serie A, cu 32 de puncte. Lazialii sunt la trei puncte de locul patru, ocupat de AS Roma, şi la opt lungimi de liderul Inter. În următoarele două etape, când ar trebui să lipsească Immobile, echipa din Roma le va întâlni pe Atalanta (d) și Crotone (a). 

Lazio e viitoarea adversară a FCSB-ului din grupele Europa League, cele două urmând să se înfrunte în dublă manşă, pe 15 şi 22 februarie. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
ray51
ray51  •  13 Decembrie 2017, 09:11

Sa aiba asa un noroc???

142217993051507
Lucian Postelnicu  •  13 Decembrie 2017, 04:21
Postat de valyomanyd pe 12 Decembrie 2017, 21:31

VĂ fură arbitrii ? :)))))))))))) Tu cine ești ? Masorul sau magazionerul lui Lazio ? :)))

Sunt Tommaso Rocchi!nu,nu sunt Pandev!sau mana lui Radu ;-)

mioriticul
mioriticul  •  13 Decembrie 2017, 00:21
Postat de maradona5 pe 12 Decembrie 2017, 20:00

Daca era patron nea gigi erau si ei pe locul 2 , stiti zicala "cine n-are cioban sa-si cumpere !"

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează