INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Scandal uriaș provocat de Van Persie în Turcia » Blestemele soției unui adversar: "Ești un nenorocit, sper să-ți rupi piciorul!"

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 06 februarie 2017 16:21

Fenerbahce s-a calificat în "sferturile" Cupei Turciei după ce a câștigat cu 1-0 pe terenul rivalei Besiktaș, printr-un gol înscris de Van Persie.

Fostul internațional olandez a avut un rol important în timpul meciului, pe lângă golul marcat.

Fenerbahce s-a calificat în "sferturile" Cupei Turciei după ce a câștigat cu 1-0 pe terenul rivalei Besiktaș, printr-un gol înscris de Van Persie.

Fostul internațional olandez a avut un rol important în timpul meciului, pe lângă golul marcat.

Mai întâi, în minutul 41, el a reușit să scoată eliminarea lui Dusko Tosici înainte de finalul primei reprize. Olandezul l-a provocat pe sârb, care a încercat să riposteze și a fost eliminat. Tosici a vrut să sară la bătaie și a fost cu greu calmat de coechipieri și scos de pe gazon. 

VIDEO cu golul și cu eliminarea


Van Persie a reușit să marcheze în minutul 72 golul decisiv al calificării și s-a bucurat ostentativ, enervându-i și mai tare pe fanii lui Besiktaș. 

După meci, soția lui Dusko Tosici, starul pop Jelena Karleusa, a postat pe un site de socializare injurii și blesteme la adresa lui Van Persie, ca urmare a incidentului din prima repriză, acuzându-l că a simulat o lovitură: "Van Persie, ești un prost și un nenorocit! Sper să-ți rupi piciorul!". 

În urma acestei victorii,  Feners devine principală favorită a câștigării trofeului, după ce rivalii de la Galatasaray au fost eliminați cu 2-1 de Istanbul Basaksehir, la debutul lui Emmanuel Adebayor pentru echipa învingătoare.

Sursa: goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
acid2006
acid2006  •  06 Februarie 2017, 21:34

Bai aliment....eu n-am privit articolul, l-am citit....si am incercat sa inteleg.

729746053841665
Alimert Ozdemir  •  06 Februarie 2017, 20:34

Bai tu nu stii ce e aia liga turciei.Cred ca ti se pare o prostie,dar e mult mai buna ca liga romaniei.Si nationala Turciei e mai buna ca cea a Romaniei.Asa ca mai bine taci si nu mai privi articolul acesta daca nu stii nimic

acid2006
acid2006  •  06 Februarie 2017, 17:45

Bun articol....a trebuit sa trag o tigara, ca sa pot medita cu mintea limpede la ce a dorit sa spuna autorul articolului de cancan.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează