INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

VIDEO Scene increbibile la o echipă celebră din fotbalul mondial: bătaie la antrenament!

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 14:49

Doi fundași ai echipei Boca Juniors, Juan Manuel Insaurralde și Jonathan Silva, au fost protagoniștii unei scene de lupte în timpul unui antrenament efectuat marți de formația argentiniană.

Incindentul a fost filmat întâmplător de Fox Sports Argentina care era prezentă pentru a înregistra antrenamentul primei clasate din prima ligă argentiniană.

Nu se cunoaște cauza din care a izbucnit altercația. Deși colegii lor au intervenit imediat să îi despartă, conflictul deja degenerase, iar tricoul lui Insaurralde fusese rupt. Presa din Argentina afirmă că asemenea incindente au mai avut loc și la sala de forță.

Antrenorul echipei Boca Juniors, Guillermo Barros Schelotto, i-a trimis pe bătăuși la vestiar și a aruncat carnețelul său în semn de dezgust față scena respectivă.


"Vreau să îmi cer scuze lui Jony (Silva), colegilor, stafului tehnic, fanilor și clubului! Ce am făcut nu a fost bine. Au fost 5 secunde de furie”, a declarat Insaurralde după antrenament.

Publicația Mirror consideră că starea de nervozitate derivă din pasa proastă prin care trece formația argentiniană în pregătiri, ajungând la 5 meciuri amicale fără victorie, dintre care două au fost înfrângeri.

În campionat Boca Juniors conduce prima ligă după 14 etape având 31 de puncte, la 3 puncte următoarea clasată, Newell's Old Boys.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează