INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO » Schalke 04 cîştigă Supercupa Germaniei în faţa Borussiei!

Raul şi colegii săi sărbătoresc cîştigarea primului trofeu al sezonului
Raul şi colegii săi sărbătoresc cîştigarea primului trofeu al sezonului

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 24 iulie 2011 13:27

Schalke 04 şi-a învins marea rivală, Borussia Dortmund, în urma loviturilor de departajare, scor 4-3, şi a câştigat pentru prima oară Supercupa Germaniei. La finalul celor 90 de minute de joc, rezultatul a fost 0-0. Deşi nu s-a marcat niciun gol, partida desfăşurată la Gelsenkirchen a fost una extrem de spectaculoasă, cu Borussia deţinând iniţiativa în majoritatea timpului.

Cum regulamentul Supercupei Germaniei nu prevede prelungiri în cazul unui rezultat de egalitate la finalul celor 90 de minute, s-a trecut direct la executarea penaltyurilor, acolo unde a ieşit în evidenţă noul portar al lui Schalke, Ralf Fahrmann, transferat în această vară de la Eintracht Frankfurt pentru a-l înlocui pe Neuer, plecat la Bayern. 

Goalkeeperul de 23 de ani a apărat execuţiile lui Groskreutz şi Perisic, în timp ce Holtby, Edu, Howedes şi Jurado au transformat pentru Schlake, echipa din Gelsenkirchen impunându-se cu 4-3 şi trecându-şi în palmares primul trofeu al sezonului 2011-2012 în Germania. VIDEO >> Vezi AICI rezumatul partidei!

„Această victorie este o mare satisfacţie pentru mine. Încerc să dau tot ce am mai bun pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Neuer”, a spus eroul serii, Ralf Fahrmann, la finalul partidei. 

De cealaltă parte, tehnicianul Borussiei, Jurgen Klopp, s-a arătat mulţumit de evoluţia propriei echipe în ciuda înfrângerii suferite: „Evident că mi-ar fi plăcut să câştigăm acest meci, dar prefer să pierdem jucând bine, decât să învingem după o evoluţie slabă”.

Sursa: Antena 3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mariuscarsing
mariuscarsing  •  24 Iulie 2011, 15:15

nu conteaza ca am pierdut acum conteaza in campionat si UCL hai BVB!

luciano86
luciano86  •  24 Iulie 2011, 14:15

Ce sezon ciudat au avut cei de la Schalke... au ajuns pana in semifinala in Champions League - s-au batut la retrogradare in campionat terminand in final de locul 14 - au castigat cupa Germaniei si acum supercupa:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close