INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

VIDEO Se știu primele semifinaliste de la Cupa Africii » Astăzi se joacă ultimele două sferturi

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 10:18

Ieri s-au stabilit primele două semifinaliste de la ediția din acest an a Cupei Africii pe Națiuni. 

Burkina Faso a fost prima echipă care și-a asigurat bilete pentru semifinale: a învins-o pe Tunisia, scor 2-0, grație reușitelor lui Bance și Nakoulma.

VIDEO cu golurile

În cel de-al doilea sfert, Camerun, cu fostul dinamovist Collins Fai integralist, a trecut de Senegal în urma loviturilor de departajare. 

Vedeta lu Liverpool Sadio Mane a fost cel care a ratat penalty-ul decisiv prin care Camerun s-a calificat în semifinale.

VIDEO cu rezumatul partidei

Astăzi se vor disupta și celelalte două sferturi de finală: de la ora 18:00, Republica Democrată Congo se va duela cu Ghana, iar de la ora 21:00, Egipt se va duela cu Maroc pentru un loc în penultimul act.

Camerun va întâlni în semifinale câștigătoarea meciului dintre Republica Democrată Congo și Ghana, în timp ce Burkina Faso o așteaptă în semifinale pe învingătoarea duelului dintre Egipt și Maroc.

  • Ediția din acest an a Cupei Africii pe Națiuni se dispută în Gabon, țara gazdă fiind eliminată încă din faza grupelor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează