INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO "Secesionistul" Pep Guardiola, declarații dure la Liverpool: "Nu știu dacă UE face totul pentru respectarea drepturilor omului"

Articol de - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 11:09

Pep Guardiola spune că ”politicienii care ne guvernează trebuie să fie controlați. De presă, dar mai ales de public, care e cel mai puternic”.

Managerul lui Man. City nu e doar un antrenor, viața sa pulsează și în afara stadionului, și dincolo de fotbal. Se implică în societate.

Zilele trecute, managerul lui Man. City i-a vizitat la închisoarea Lledoners pe liderii mișcării pentru independența Catalunyei.

Miercuri, Pep le-a vorbit studenților de la Universitatea din Liverpool.

"Democrația nu înseamnă doar să votezi o dată la patru ani și asta e tot. Trebuie să avem grijă de ea, trebuie să fim mereu prezenți, mereu atenți", a declarat Guardiola. "Politicienii care ne guvernează trebuie să fie controlați. De presă, dar mai ales de public, care e cel mai puternic".

Legat de activiștii catalani arestați la Lledoners, tehnicianul a spus:

"Nu știu dacă UE face totul pentru respectarea drepturilor omului. Nu sunt avocat și nu pot vorbi despre acest lucru. Nici politician nu sunt, nu voi fi niciodată. Sunt doar un cetățean curios să vadă cum se va termina totul. Sper să fie bine".

"Am fost la închisoare cu câteva zile în urmă și am văzut cât de nedrept este să fii după gratii pentru exprimarea opiniei tale. Și unii riscă o condamnare de 25 de ani"  Pep Guardiola, manager Man. City

"De ce nu s-ar implica figurile importante ale sportului? Cu ani în urmă, când era la Valencia, Guus Hiddink a oprit un meci observând steaguri naziste în tribună. Până când acele zvastici n-au dispărut, jocul nu s-a reluat. A făcut bine" Pep Guardiola, manager Man. City

 Citește și: Ronaldinho e la pământ » Trece prin clipe disperate: i-au fost confiscate și mașinile

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
zold8
zold8  •  22 Noiembrie 2018, 16:20

UE e cu drepturile omului cand le convine, selectivo-globalist gen UE e si cu democratia tare de tot, mai putin cand castiga aia care nu le convine, atunci e populism si e cah-cah

2003996516325825
Johnny Melavo  •  22 Noiembrie 2018, 13:49
Postat de cneius pe 22 Noiembrie 2018, 13:11

Cred ca Pep asta se cam plictiseste sau are oarece frustrari. Prosti sint englezii ca nu-l trimit pachet inapoi de unde a venit !

What?

cneius
cneius  •  22 Noiembrie 2018, 13:11

Cred ca Pep asta se cam plictiseste sau are oarece frustrari. Prosti sint englezii ca nu-l trimit pachet inapoi de unde a venit !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează