INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFERINȚĂ DE PRESĂ

VIDEO Selecționerul algerian și-a ieșit din minți la conferință: "Ești dușmanul echipei naționale! Taci! Taci! Taci! Taci!"

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 13:44

Selecționerul Algeriei, Rabah Madjer, 58 de ani, fostul mare internațional, a urlat la un jurnalist: "Pe tine nu te respect. Retrage-te și lasă noua generație".

A fost unul dintre cei mai buni fotbaliști algerieni. A câștigat în 1987 Cupa Campionilor cu FC Porto și, din acea finală, 2-1 cu Bayern, a rămas execuția sa extraordinară: un splendid gol cu călcâiul din 6 metri.

De atunci, e ca o marcă înregistrată. Când cineva marchează cu călcâiul, se spune: "A reușit un «Madjer»". Astăzi, la 58 de ani, nu are la fel de mult succes și ca selecționer. În preliminariile pentru CM 2018, Algeria a obținut doar două puncte în 6 meciuri, încheind grupa B pe ultimul loc, după Nigeria, Zambia și Camerun. 

Madjer nu a suportat criticile și a urlat la un ziarist în plină conferință. La o întrebare adresată lui Mahrez, el a luat microfonul: "Riyad, lasă-mă două secunde". Și l-a atacat pe reporter: "Domnule Djebour, jurnalist național, ești dușmanul echipei naționale. Ascultați-mă, vă respect pe toți ziariștii, dar pe el... Pe tine tu ne respect!"

Când cel pus la zid a vrut să-i dea replica, Madjer și-a continuat tirada: "Taci! Taci! Taci! Taci! Retrage-te și lasă noua generație să-ți ia locul"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  17 Noiembrie 2017, 16:03
Postat de para.para pe 17 Noiembrie 2017, 15:31

Pe semne ca au si algerienii un ioanitoaia al lor care refuza sa se retraga din presa.

Cred ca glumesti, unde a antrenat acest Madjer?

para.para
para.para  •  17 Noiembrie 2017, 15:31

Pe semne ca au si algerienii un ioanitoaia al lor care refuza sa se retraga din presa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează