INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL BARCELONA - REAL MADRID 0-2

VIDEO Sergio Ramos poate primi un Oscar după meciul cu Espanyol » Simulare jenantă pentru a evita eliminarea

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 10:26

Căpitanul lui Real Madrid a evitat în stilul caracteristic eliminarea, în partida căștigată cu scorul de 2-0, împotriva celor de la Espanyol.

Acesta fusese avertizat încă din minutul 3 al partidei, după un fault dur asupra lui Leo Baptistao.

În minutul 25 al partidei, la scorul de 0-0, a avut loc faza incriminată de către catalani și de presă. Un șut violent al lui Hernan Perez l-a lovit pe fundașul madrilenilor în mână, dar acesta s-a prăbușit la pământ, sugerând că a fost lovit în față. Arbitrul a oprit jocul doar pentru a permite intrarea echipei medicale, nesancționând gestul lui Ramos. VIDEO aici!

Zinedine Zidane i-a luat partea jucătorului său: "Nu am văzut. Am crezut că a fost lovit în față", s-a rezumat acesta să spună.

Sergio Ramos a fost eliminat de 21 de ori în carieră.

sursa: givemesport.com
(Adrian Jitea)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează