INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - ATHLETIC BILBAO 2-0

VIDEO "Sfidează imposibilul!" » Luis Enrique îl elogiază pe Lionel Messi: "Face lucruri pe care nu le-am văzut nici în «Oliver şi Benji»"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 12:00

De opt ani, de cînd se află în centrul atenţiei lumii fotbalului, Lionel Messi adună elogii. Unii spun că au fost epuizate epitetele pentru a-l descrie pe fotbalistul de 27 de ani, alţii apelează la diverse comparaţii pentru a-l defini pe superstarul argentinian.
Antrenorul său de la Barcelona, Luis Enrique, se declară privilegiat să lucreze cu "Puricele". Sîmbătă seară, Messi a pasat decisiv la cele două goluri înscrise de Neymar ('79, '84) care au adus victoria în faţa lui Bilbao.


VEZI AICI GOLURILE MARCATE DE BARCELONA!

"Messi nu e doar cel mai bun fotbalist din lume pentru golurile pe care le marchează, ci şi pentru assisturile pe care le oferă şi pentru tot ceea ce arată pe teren. E cel mai bun din lume şi la nivel defensiv, avem în faţa noastră cea mai bună versiune a lui Messi. Jocul lui e dincolo de laude.

Messi face lucruri pe care nu le-am văzut nici în «Oliver şi Benji», sfidează imposibilul. Sîntem obişnuiţi să-l vedem jucînd aşa, dar să nu uităm că e un privilegiu să-l avem în echipa noastră pe cel mai bun fotbalist al lumii".

"Oliver şi Benji"
"Oliver şi Benji" sau "Capitan Tsubasa" este un serial foarte popular de desene animate de la începutul anilor '90 în care subiectul îl reprezintă aventurile a doi tineri fotbalişti japonezi foarte talentaţi, Oliver şi Benji, care ajung în cele din urmă la marile cluburi din Europa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
baruch
baruch  •  15 Septembrie 2014, 22:42
Postat de ceauseusescu_tatal_nostru pe 15 Septembrie 2014, 10:52

Asta a recunoscut însuși marele Maradona , nu mai e nevoie sa o zică si Enrique

eram ironic. eu, ca sa fiu in continuare jucaus, cred ca e o MICA diferenta intre maradona si restul sutei de jucatori care vin dupa el. poate ca unul dintre ei e si messi? nu prea cred.

ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  15 Septembrie 2014, 10:52
Postat de baruch pe 14 Septembrie 2014, 16:27

a uitat sa spuna ca e mai bun ca maradona.

Asta a recunoscut însuși marele Maradona , nu mai e nevoie sa o zică si Enrique

sasquatchro
sasquatchro  •  15 Septembrie 2014, 09:14

Primele doua comentarii, evident ale haterilor fani ai cocalarului gelat. Nici nu ma mira, Messi le va scoate multi peri albi si de aici inainte.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close