INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TROFEU

VIDEO Şi campionii plîng! Zlatan Ibrahimovici în lacrimi la decernarea "Balonului de Aur" în Suedia » Care a fost motivul

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 11:42

Atacantul lui PSG, Zlatan Ibrahimovici, a cîştigat pentru a noua oară "Balonul de Aur" în Suedia, premiu decernat celui mai bun jucător al acestei ţări.

Zlatan s-a arătat încîntat de trofeul primit şi a spus că-şi doreşte să obţină şi cea de-a zecea astfel de distincţie. Mai mult, starul suedez a vorbit cu lacrimi în ochi cînd a venit vorba de doi fotbalişti dispăruţi recent din cauza unor boli incurabile, Klas Ingesson şi Pontus Hans Segerstrom, dar şi despre moartea fratelui său.

"Continui să trăiesc visul din copilărie. Mă bucur pentru acest premiu. Ţelul meu este să îl cîştig şi pe al zecelea. Acest premiu demonstrează că am realizat ce mi-am propus şi că sînt bun în ceea ce fac, dar bucuria mea este umbrită de ce s-a întîmplat cu Klas Ingesson şi Pontus Segerstrom.

Şi fratele meu a murit din cauza acestei boli nemiloase. Să se odihnească în pace cu toţii!", a spus Zlatan, conform Gazzetta dello Sport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close