INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

VIDEO și FOTO Argentina, primul succes la Copa America 2015 » Situația în Grupa B se complică

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2015 10:05

Aseară s-a disputat a doua rundă de meciuri din Grupa B de la Copa America.

Argentina a obținut prima victorie, după egalul din runda inaugurală, 2-2 cu Paraguay.

Messi și compania au cîștigat derby-ul grupei, 1-0 cu Uruguay. Singurul gol al partidei a fost marcat de atacantul Sergio Aguero, în minutul 56. Acesta a reluat cu capul din șase metri o centrare a lui Zabaleta.

Vezi aici video

În celălalt meci al grupei, Paraguay a învins Jamaica, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de mijlocașul Benitez, care a profitat de o gafă a portarului advers. În minutul 36, goalkeeper-ul jamaican a respins cu capul de la 18 metri, dar mingea a ajuns la Benitez și acesta a marcat în poarta goală.

Vezi aici video

După două meciuri, situația în grupa B este una complicată. Argentina și Paraguay conduc cu cîte patru puncte, urmate de Uruguay, 3 puncte, și Jamaica, 0 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează