INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - HULL CITY 3-2

VIDEO şi FOTO » Arsenal a cîştigat Cupa Angliei, 3-2 cu Hull City, după 9 ani fără trofee!

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 17 mai 2014 22:19

Arsenal a obţinut primul trofeu după 9 ani de secetă! Echipa francezului Arsene Wenger a cîştigat finala Cupei Angliei, împotriva lui Hull City, 3-2, gol înscris de Ramsey în prelungiri. După 90 de minute scorul a fost 2-2.

617394-arsenal.pngArsenal 3 - 2 Hull City 617395-hull.jpg
(Cazorla 17, Koscielny 71, Ramsey 108 / Chester 1, Davies 8)
VIDEO

Arsenal: Fabianski; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Arteta, Ramsey; Cazorla, Özil, Podolski; Giroud

Hull City: McGregor; Elmohamady, Chester, Bruce, Davies, Rosenior; Meyler, Huddlestone, Livermore; Quinn, Fryatt

Cînd a primit trofeul, Vermaelen a fost atît de încîntat că a scăpat pe jos capacul Cupei :D

Pentru a înţelege de cînd Arsenal nu a mai cîştigat un trofeu, GSP.RO a selectat 10 evenimente care pun perioadă de austeritate în perspectivă:

1. În 2005, cînd Arsenal a cîştigat ultima oară un trofeu, pe banca Stelei stătea Ţiţi Dumitru, care abia îi luase locul italianului Walter Zenga, cu 3 etape înainte de final. Între timp, roş-albaştrii au schimbat tehnicianul de nu mai puţin de 17 ori, dar au luat şi 3 titluri!

2. Cu 3 luni înainte ca Arsenal să cîştige ultimul trofeu, 3 angajaţi de la PayPal decideau să fondeze un site cu conţinut video. I-au zis youtube.

3. În mai 2005, cînd Arsenal cîştiga la penalty-uri finala FA Cup cu Manchester United, Germania era condusă de Gerhard Schröder. Acesta era sigur că va cîştiga un al treilea mandat de cancelar, deşi era contestat de o tipă cu coafura ciudăţică, ignorată de casele de sondare, pe nume Angela Merkel.

4. 250 de milioane de lire sterline a cheltuit Arsenal pe jucători, între 2005 şi această seară, în speranţa că fanii vor avea un nou trofeu în vitrină.

5. De cînd Arsenal nu a mai dominat nici o competiţie, Manchester United s-a impus în cursa pentru 15 trofee, Chelsea pentru 11, iar Liverpool şi Manchester City pentru 5. Jose Mourinho a cîştigat două Ligi ale Campionilor şi nu a pierdut niciodată în faţa lui Wenger.

6. Dacă Henry, Fabregas sau Van Persie nu au fost în stare de nimic, echipa feminină a clubului Arsenal a fost responsabilă cu distincţii, aducînd 29 de trofee.

7. În 2005, nimeni nu ştia cine e Unirea Urziceni. Între timp, clubul a promovat în 3 ligi, a cîştigat un titlu, a jucat în Liga Campionilor şi Europa League, le-a învins pe Glasgow Rangers şi Sevilla, după care s-a desfiinţat.

8. În 10 ani de secetă pentru tunari, 23 de jucători au părăsit-o pe Arsenal şi au cîştigat un total de 60 de trofee. Printre ei, nume precum Ashley Cole, Cesc Fabregas, Van Persie sau Samir Nasri.

9. iPhone a ajuns la a şasea generaţie.

10. Miley Cyrus s-a transformat dintr-o eroină a celor mici, în grozăvia din această imagine (NSFW). :O

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  17 Mai 2014, 22:01

Postez ce-am scris si-n The Guardian: Commiserations, Hull fans. I couldn't watch the game. I felt physically sick thinking we were going to lose again, and all those on the "Wenger out" bandwagon would have yet another reason to bitch and moan. I'm very happy for Wenger, in the first place, for the players, and for all those who've never lost faith. I apologize for my English, I'm just too emotional to give a proverbial about spelling. My Gods, I'm relieved!

putregaiu
putregaiu  •  17 Mai 2014, 21:52
Postat de spectatorul pe 17 Mai 2014, 21:43

A fost 6-0 mai acu' 1-2 luni in campionat...

Chiorete, tocmai despre asta e vorba. Mourinho s-a intors el ca gypsanu intre gentlemani si a inceput sa arunce cu mizerii in unu si altu si il ironiza pe Wenger ca n-a mai luat trofee in timp ce el juca pe stilul lui Halagian. Mourinho a ramas cu 6-0 ala si Wenger cu un trofeu anul asta.

spectatorul
spectatorul  •  17 Mai 2014, 21:43
Postat de putregaiu pe 17 Mai 2014, 21:33

pana una-alta mosulica al nostru s-a pisat pe Mourinho anu asta

A fost 6-0 mai acu' 1-2 luni in campionat...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează