INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO şi FOTO Nu degeaba i se spune ”Nebunul”» Şi-a bătut nevasta pentru amantă

Tilsa Lozano e recunoscută ca o ”devoratoare de bărbați” +29   FOTO
Tilsa Lozano e recunoscută ca o ”devoratoare de bărbați”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 mai 2014 19:44

Juan Manuel Vargas este la modă în mass-media. Însă nu datorită realizărilor sale la Fiorentina, tot mai rare, ci prin scandalul în care se află implicat din cauza relaţiei cu o fostă vedetă Playboy.

Cazul căpitanului ”naţionalei” Peru a devenit notoriu după ce şi-a agresat soţia. Alături de Blanca Rodriguez trăieşte de ani buni. Împreună au trei copii, pe Luana Mia (4 ani), Anika Lia (2 ani) şi Juan Manuel (1 an). Acest lucru nu l-a împiedicat totuşi să o bată! Cum s-a ajuns aici?

Vezi jos mai multe imagini cu Tilsa Lozano (foto: tilsalozano.net, lazygirls).

Blanca a aflat că Vargas (28 de ani) are amantă,Tilsa Lozano pe numele ei.  Şi nu doar că i-a reproşat lui acest lucru, dar i-a şi trimis rivalei mesaje cerîndu-i să-l lase bărbatul în pace. Cel poreclit ”El Loco” (”Nebunul”)  a reacţionat pe măsura renumelui şi a lovit-o fiindcă a avut curajul să-l înfrunte. Se pare, la izbucnirea sa a contribuit şi faptul că Tilsa ar fi însărcinată. În urma conflictului, Blanca l-a părăsit.

Vezi mai jos un video cu Tilsa la o şedinţă foto.

Tilsa este un fost star Playboy. În 2005 şi 2009 a fost aleasă Miss Playboy TV Peru, iar o bună perioadă de timp s-a numărat printre protejatele celebrului Hugh Hefner, ”tăticul” Playboy. În 2010 a încercat să-l cucerească pe Lionel Messi, fără succes.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
chitucu
chitucu  •  01 Martie 2012, 01:19

WAZZUB intenţionează să fie un "rival" pentru companii precum Google sau Facebook care produc miliarde de dolari în fiecare an doar pentru că noi le utilizăm serviciile și promite să împartă profitul cu membrii înregistraţi până la data lansării oficiale. Nu ai nimic de pierdut. Inregistrează-te folosind următorul link: signup.wazzub.info/?lrRef=76739790

osamafzr
osamafzr  •  25 Februarie 2012, 11:05
Postat de killer_mind pe 24 Februarie 2012, 16:27

dar cand a pompat la buburuza trei copii, nu era buna nevasta?

exact...faci 3 copii la 28 de ani si ajungi sa-ti bati nevasta ! :-j

aliosaalex
aliosaalex  •  24 Februarie 2012, 22:47

ce fata are in poza 7 !!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează