INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO şi FOTO Realul lui Ronaldo a făcut prăpăd! De 36 de ani nu s-a mai întîmplat ca o echipă din La Liga să înscrie atîtea goluri într-un meci!

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 15:08

Real Madrid a stabilit scorul sezonului, după ce a învins-o cu 9-1 pe Granada! Cristiano Ronaldo a fost omul meciului, reuşind cinci goluri.

Primul gol al partidei a fost marcat de Gareth Bale, care a profitat de o gafă a fundaşilor adverşi, a driblat portarul şi a marcat în poarta goală.

În finalul primei reprize a venit rîndul lui Cristiano Ronaldo să se evidenţieze. Portughezul a marcat un hat-trick în opt minute.

Starul lui Real a majorat diferenţa în minutul 30, cu un şut la colţul lung, de la 12 metri. Şase minute mai tîrziu, portughezul a marcat cu o execuţie din voleu din interiorul careului, iar după două minute a reuşit hat-trick-ul, cu un şut de la marginea suprafeţei de pedeapsă.

După pauză, Real a mai marcat de cinci ori.  Karim Benzema a dus scorul la 5-0, în minutul 51, cu un şut de la 12 metri, la care portarul advers nu a avut nici o şansă. Francezul a reuşit dubla în minutul 58.

Cristiano Ronaldo şi-a continuat prestaţia excelentă şi în a doua parte. În minutul 54, portughezul a înscris cu o lovitură de cap din patru metri. În minutul 90 a stabilit scorul final, cu o lovitură de cap din 5 metri.

Cei de la Granada au marcat de două ori, o dată în proprie poartă, prin fundaşul Mainz, în minutul 83. Golul de onoare a fost marcat de Robert Ibanez.

După acest meci, Real Madrid şi Cristiano Ronaldo au egalat mai multe recorduri.

Real Madrid nu a mai marcat şapte goluri atît de repede din 1960. Real Madrid nu a mai marcat nouă goluri într-un meci din 1967. În Spania, Barcelona era ultima echipă care a marcat de nouă ori, în 1979.

Cristiano Ronaldo l-a egalat pe Di Stefano la numărul de hat-trick-uri în istoria lui Real, ajungînd la 28.

Un jucător al lui Real Madrid nu a mai reuşit un hat-trick atît de repede, 8 minute, fără să înscrie din penalty, din 1960!

Ultimul fotbalist care a marcat de 5 ori într-un meci din Spania doar din acţiune a fost Fernando Morientes, fostul vîrf al lui Real. S-a întîmplat în 2002.

Vezi aici video

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează