INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA 2015

VIDEO și FOTO Spectacol total la Copa America » 11 goluri în două meciuri și răsturnări de scor

FOTO: Reuters +12   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2015 09:46

Ieri seară au avut loc o nouă rundă de meciuri în Grupa A a Copei America, marcîndu-se 11 goluri în două partide.

Chile, una dintre favoritele competiției, a terminat la egalitate cu Mexic, 3-3, după ce în prima repriză s-a marcat de patru ori.

Mexicanii au condus de două în prima repriză, cu 1-0 și 2-1, prin golurile lui Vuoso, minutul 21, și Jimenez, minutul 29. Cu toate acestea, chilienii au egalat de fiecare dată, prin Vidal, în minutul 22, și Vargas, care a marcat cu trei minute înainte de finalul reprizei.

În partea a doua, gazdele au trecut în avantaj, după ce Vidal a marcat în minutul 56 din penalty, dar au fost egalați după 10 minute, grație reușitei lui Vuoso.

Vezi aici video

Și celălalt meci al grupei, Ecuador - Bolivia, 2-3, a fost la fel de spectaculos. Bolivienii au condus la pauză cu 3-0, după golurile marcate de Raldes, minutul 5, Smedberg, minutul 18, și Moreno, minutul 43.

În minutul 38, ecuadorienii au ratat un penalty, prin Enner Valencia. În a doua repriză, jucătorii din Ecuador au marcat de două ori, prin Valencia, minutul 48, și Bolanos, minutul 80, iar în ultimele 10 minute a fost un final de foc.

Vezi aici video

Chile, țara gazdă, conduce Grupa A, cu patru puncte, la egalitate cu Bolivia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
randoom_._
randoom_._  •  16 Iunie 2015, 14:29

ironia este ca mexic cu bolivia au facut 0-0. cum naiba sa joaci fotbal in america de sud in copa america si sa faci 0-0? de ce naiba ai juca la 0-0 in situatia respectiva? 1-1 sau 1-0 sau 0-1 si nu spunea nimeni nimica. dar 0-0? wtf? echipele care joaca la 0-0 fara niciun motiv ar trebui excluse.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close