INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO și FOTO Transformați de Shakespeare » La câteva zile după demiterea lui Ranieri, jucătorii lui Leicester au mâncat jar în fața lui Liverpool și au câștigat clar

Foto: Guliver/GettyImages +14   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:11

La primul meci după demiterea lui Claudio Ranieri, Leicester City a reușit o victorie convingătoare pe teren propriu, 3-1 în fața lui Liverpool, sub comanda interimarului Craig Robert Shakespeare, fost asistent la club din 2011. 

Vezi AICi rezumatul VIDEO al partidei!

Jamie Vardy a deschis scorul pentru "vulpi" după aproximativ o jumătate de oră de joc, iar Danny Drinkwater a dublat avantajul gazdelor cu cinci minute înainte de pauză printr-un șut senzațional, de la peste 20 de metri.

Vardy a profitat de greșelile din apărarea "cormoranilor" și a mai punctat o dată, în minutul 60, cu o lovitură de cap.

Coutinho a redus din diferență în minutul 68, însă Liverpool nu a reușit revenirea și a înregistrat a doua înfrângere în ultimele trei meciuri din Premier League.

Gruparea pregătită de Klopp este pe poziția a cincea în clasament și poate fi depășită de Manchester United, care are o partidă restantă.

De cealaltă parte, Leicester ocupă locul 15, la două puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Crystal Palace și la egalitate de puncte cu Swansea.

Echipele de start:

Leicester: Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy
Rezerve: R.R. Zieler - Amartey, Chilwell, Gray, King, Slimani, Ulloa
Antrenor: C. Shakespeare

Liverpool: Mignolet - Clyne, Matip, Lucas Leiva, Milner - Lallana, Emre Can, Wijnaldum - Mane, Firmino, Coutinho
Rezerve: Karius - Alexander-Arnold, Klavan, Moreno, Origi, Stewart, Woodburn
Antrenor: J. Klopp

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
radu978
radu978  •  28 Februarie 2017, 11:46

Au vrut sa-l dea afara.

ray51
ray51  •  28 Februarie 2017, 10:27

Acest rezultat este o MARE surpiza. Un 1:0 chinuit, obtinut prin min 91 n-ar fi fost o surpriza. Dar 3:0 in minutul 60, a fost prea mult.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează