INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Șoc pe "Meazza"! Zenga a zguduit Interul: ”Caracter slab, lipsă de entuziasm!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2018 10:39

Inter a terminat la egalitate meciul contra lui Crotone, echipa lui Walter Zenga, 1-1. Antrenorul Lucian Spalletti e nervos într-o perioadă critică pentru nerazzurri, certându-și jucătorii: "Suntem în dificultate, mult sub nivelul nostru din toate punctele de vedere".

Singurul motiv de bucurie pentru fanii lui Inter a fost Walter Zenga, întoarcerea lui pe San Siro. Fostul mare portar nerazzurro, acum încercând să o salveze pe Crotone în lupta din zona retrogradării, a fost ovaționat sâmbătă. 

În același timp, suporterii milanezi și-au fluierat zgomotos favoriții. Și pe antrenorul Spalletti, care nu pare să mai aibă nicio soluție: cinci egaluri la rând, 8 meciuri fără victorie în Serie A, cea mai proastă serie a echipei lombarde. Nici locul 4 nu mai e atât de sigur. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Spalletti nu mai știe ce să facă, își ceartă jucătorii. "Caracter slab, lipsă de entuziasm, impreciși, fără încredere și motivație. Suntem în dificultate, mult sub nivelul nostru din toate punctele de vedere", e concluzia tehnicianului. "Situația devine îngrijorătoare, pentru că nu văd nicio reacție, nici măcar din partea jucătorilor care pot face diferența". 

5 goluri a marcat Inter în ultimele 8 meciuri din Serie A

62 de zile au trecut de la ultima victorie a nerazzurrilor

"E mereu dificil să-ți înfrunți trecutul. Eu m-am născut interist"
Walter Zenga, antrenor Crotone

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (4)
adrix10
adrix10  •  04 Februarie 2018, 15:49

Ce tam-tam era in Milano la inceputul sezonului, ambele echipe visau luna de pe cer iar acum si prezenta in cupele europene pare un vis.... pentru "suporterii" lor nu conteaza cat de jalnic joaca echipele in care s-au aruncat haotic sute de milioane, cea mai mare bucurie e sa nu castige Juve campionatul

balauru48
balauru48  •  04 Februarie 2018, 13:31

Toti angajatii de la ziarul lu' peste sunt SOCati!?

ataraxia
ataraxia  •  04 Februarie 2018, 12:41

Impachetand pestele, am uitat sa zic: Respect Walter Zenga!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează