INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA - LIGA ADELANTE

VIDEO ŞOCANT! I-a rupt piciorul adversarului şi n-a primit nici măcar "galben"

Accidentare similară cu a lui Băcilă
Accidentare similară cu a lui Băcilă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 15:21

Accidentarea lui Băcilă, care a îngrozit toată suflarea fotbalistică din România, s-a repetat, de această dată în Spania. S-a petrecut în a doua ligă, la meciul dintre Xerez şi Girona. Atacantul oaspeţilor, Ion Velez, a fost scos pe targă de pe terenul de joc, cu un picior rupt, după ce portarul gazdelor a avut o intervenţie criminală, cu crampoanele direct pe genunchi.

Imediat, jucătorul a fost urcat în salvare şi transportat de urgenţă la spital, unde medicii au descoperit că genunchiul i-a fost făcut praf. Conform tehnicianului echipei Girona, Velez va sa departe de gazon cel puţin şase luni, iar şansele ca el să revină la forma dinaintea accidentării sînt aproape nule.

Vezi mai jos accidentarea (AVERTISMENT: IMAGINI ŞOCANTE)!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alpin
alpin  •  05 Octombrie 2011, 22:48

La o faza asemanatoare, Bjelanovici de la CFR Cluj s-a ales cu fractura! Decizia arbitrului a fost: galben pentru SIMULARE!!! Doar pentru ca atacantul era de la cea mai furata echipa din istoria fotbalului rrromanesk!!!

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  05 Octombrie 2011, 19:34

deci....Gardos este mic copil pe langa cum a intrat ala,direct cu talpa!

dudulinho
dudulinho  •  05 Octombrie 2011, 16:18

o singura chestie am de zis ... asta nu e fotbal ... ar trebui ca dupa o faza de asta sa se faca o reevaluare a partidei si in functie de cat a fost de voluntar faultul sa i se dea suspendare ... chestiile astea nu ar trebui sa se intample pe un teren de fotbal ... :(

Vezi toate comentariile (4)
Comentează