INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO Șocant: José Luis Chilavert își pregătește funeraliile la 53 de ani!

foto: Guliver/GettyImages +4   FOTO
foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 10:10

O emblemă a fotbalului paraguayan, José Luis Chilavert se gândește deja la clipa când va muri, deși nu are decât 53 de ani.

Într-un interviu pentru Tribuna TV, fostul mare portar al lui Vélez Sarsfield le-a cerut soției și fetei sale să îl incinereze și să-i împrăștie cenușa pe "José Amalfitani", stadionul clubului argentinian unde a evoluat zece ani.

Și-a ales și melodiile pentru ceremonie: My Way (Frank Sinatra), The Show Must Go On (Queen) și Forever Young (Alphaville).

José Luis Chilavert a jucat de-a lungul carierei pentru Sportivo Luqueno, Guarani, San Lorenzo, Real Zaragoza, Velez Sarsfield, Strasbourg și Penarol. Are 74 de prezențe și în naționala Paraguayului. În 1994 a câștigat Copa Libertadores cu Velez Sarsfield.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  27 Februarie 2019, 12:36

Pigliacelli pentru noi/ Este-un fel 1 de Chila2! Un portar @SAVUROS@, cum ar scrie invelitorii de peste...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează