INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MELLILA - REAL MADRID 0-4

VIDEO Spectacol cu nimeni la debutul lui Solari: Real Madrid și-a învins clar modesta adversară din Cupa Regelui Spaniei » Puștiul-minune Vinicius și-a arătat clasa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 23:15

La primul meci cu Santiago Solari pe bancă, Real Madrid s-a impus cu 4-0 în meciul tur din 16-imile Cupei Regelui Spaniei, cu Mellila, locul 2 în a treia ligă din Spania. 

Cu o echipă cu multe rezerve, Real s-a impus fară emoții. Karim Benzema a deschis scorul în minutul 28, cu un șut din fața porții, iar Marco Asensio a majorat avantajul în minutul 45+1 cu un șut din mijlocul careului.

După pauză, Alvaro Odriozola a făcut 3-0, după un atac prelungit. Fundașul dreapta a profitat de o degringoladă și a împins mingea în poarta goală. Scorul final a fost stabilt în minutul 90+2, de atacantul Cristo Gonzalez, cu o lovitură de cap din 6 metri.

La golurile 2 și 3 s-a remarcat brazilianul Vinicius (18 ani), marea speranță din atacul Realului, pe care spaniolii au plătit 45 de milioane de euro în vară. Acesta a reușit două assist-uri de mare finețe: primul cu exteriorul, al doilea cu călcâiul!

Real Madrid: Navas - Odriozola, Sanchez, Sergio Ramos (Nacho), Reguilon - Ceballos, Llorente, Asensio (C.Gonzales) - Lucas Vasquez, Benzema (Valverde), Vinicius

Golul lui Karim Benzema

benzema

Golul lui Marco Asensio

asensio

Golul lui Alvaro Odriozola

odriozola

Golul lui Cristo Gonzalez

cristo

Santiago Solari, antrenorul lui Real Madrid, la final

solari

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
21lva
21lva  •  01 Noiembrie 2018, 11:05

Chiar ca spectacol cu nimeni. Nici numele echipei n-ati fost in stare sa-l scrieti corect. si daca-l intrebi pe tolontan el zice ca faceti presa quality =)))))))))))))

bazileon
bazileon  •  01 Noiembrie 2018, 06:31

Mare partida, goluri de kinograma, que viva Perez!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează