INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SASSUOLO - JUVENTUS 1-3

VIDEO Spectacol total în Serie A » Dybala a făcut un hat-trick de senzație contra lui Sassuolo

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 15:48

Juventus s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de la Sassuolo, într-un meci din etapa a 4-a din Serie A. Campioana Italiei continuă parcursul excelent, având 4 victorii în 4 etape și marcând 13 goluri, fiind pe primul loc.

Paulo Dybala, aflat la meciul 100 pentru Juventus, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Atacantul argentinian a reușit un hat-trick și a învins-o de unul singur pe Sassuolo, locul 17 din Serie A.

Dybala a deschis scorul în minutul 16, cu o superexecuție de la 25 de metri. Imediat după pauză, în minutul 49, jucătorul lui Juventus a reușit dubla, cu un șut de la 15 metri.

În minutul 51, Politano a redus din diferență, cu un șut din 3 metri, dar scorul final a fost stabilit în minutul 63, când Dybala a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.

Vezi aici video

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
991226424232948
Ianculescu Ciprian  •  17 Septembrie 2017, 17:39

Poate vreti sa spuneti tripla. Hattrick e cu totul altceva. Atunci cand un jucator marcheaza 3 goluri consecutive fara ca altcineva sa marcheze intre golurile acestuia, indiferent daca este adversar sau coechipier, reprezinta un hattrick. O greseala impardonabila de la intitulatii "campioni ai presei sportive".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează