INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO - BARCELONA 1-2

VIDEO Speedy Suarez » Fază magnifică făcută de atacantul Barcelonei: sprint fabulos și patru adversari driblați

Luis Suárez (stânga) a înscris al 10-lea gol în 7 meciuri de Cupa Regelui, doar 2
Luis Suárez (stânga) a înscris al 10-lea gol în 7 meciuri de Cupa Regelui, doar 2 "afară"

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2017 00:00

Uruguayanul a șerpuit printre 4 adversari, marcând după sprintul fabulos de 40 de metri. Messi l-a completat, dar golul lui Griezmann amână verdictul calificării.

"Era important să dăm un gol pe Calderon, însă am reușit două". Luis Suárez a făcut ca Barca să înceapă jocul din semifinalele Cupei Regelui, cu Atletico, de la 1-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

A fost probabil cel mai frumos dintre cele 106 goluri ale atacantului uruguayan în tricoul blaugrana. O bijuterie. Patru adversari nu l-au putut opri din formidabila cursă de la centrul terenului, după recuperarea lui Mascherano!

Suárez a dat o autopasă și s-a transformat într-un "Speedy Gonzalez". Savici a cedat în sprint și nici Godin n-a reușit să-i împiedice în careu finalizarea fină cu exteriorul, imparabilă pentru Moyà.

Messi l-a acompaniat cu altă magie, șut din afara carelului, bară-gol. Al 26-lea în 32 de dueluri cu Atletico. "Nu mai am cuvinte să-l descriu pe Leo, care a strălucit din nou într-un meci mare", a zis antrenorul Luis Enrique. Dacă o finalistă nu s-a decis miercuri e datorită reușitei lui Griezmann.

0înfrângeri are Barca în 67 de jocuri în care a marcat Suárez. Bilanț: 63 de succese și 4 remize

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează