INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WIGAN ATHLETIC - CHELSEA 1-1

VIDEO Speriaţi de bunicuţa mascată! Chelsea s-a împiedicat la codaşa Wigan, 1-1

Jordi Gomez şi Diame se bucură după golul egalizator
Jordi Gomez şi Diame se bucură după golul egalizator

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2011 14:56

Jucătorii lui Chelsea nu au reuşit să repete performanţa de etapa trecută, cînd au învins liderul Manchester City. Elevii lui Andre Villas-Boas s-au văzut egalaţi în penultimul minut regulamentar al confruntării cu Wigan

Un joc mult mai echilibrat decît părea la prima vedere nu le-a oferit şansa celor de la Chelsea să se întoarcă la Londra cu toate cele trei puncte. După o primă repriză în care Terry sau Drogba au ameninţat poarta lui Al-Habsi, Daniel Sturridge a deschis scorul pentru Chelsea, la un sfert de oră după ce echipele au revenit de la vestiare.

Încurajată  frenetic din tribune, inclusiv de o femeie cu o mască specială, care imita un pui (foto jos), Wigan a încercat să marcheze golul egalizator, iar ocupanta primei poziţii retrogradabile a reuşit performanţa în minutul 88. După o bîlbîială în careul lui Cech, mingea a ajuns la Jordi Gomez, acesta punctînd din patru metri. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar Chelsea a ratat o şansă importantă de a se apropia de plutonul fruntaş.

În urma rezultatului, londonezii au acumulat 32 de puncte, însă eventuale victorii ale celor două echipe din Manchester i-ar îndepărta pe Drogba şi compania de primele două locuri. Înainte de partidele de duminică, United are 36 de puncte, iar City cu două mai mult.

Vezi aici rezumatul partidei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dogele
dogele  •  19 Decembrie 2011, 09:42

Ba cum ii angajati pe astia la GSP, dupa ce toti pupincuristii sunt angajati la TVR voi ii luati pe restul ca sa-l slaveasca pe JIJI iar restul nu conteaza hai ca am aflat de la voi ca Norvegia a luat aurul la CM de handbal F. dar aurul merge in Danemarca. La gafa asta se adauga si miopia plus incultura si vedem cum un curcan, carne consumata de Craciun in Occident devine pui. Petrica numai da pe GSP ca astia stiu ca nu e care de pui mai buna ca porcu si mie imi plac mioarele

dakesis
dakesis  •  18 Decembrie 2011, 19:51

e Craciun, deci caciula aia se vrea a imita un curcan, nu pui, ignorantilor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează