INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO St. Pauli îşi hipnotizează adversarii. Iată cum :O =

Cu asemenea ”ajutoare” caută St. Pauli să-și destabilizeze rivalii
Cu asemenea ”ajutoare” caută St. Pauli să-și destabilizeze rivalii

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 martie 2012 14:21

Cu sediul în cartierul prostituatelor din Hamburg, St. Pauli este un club atipic în Europa. Mereu original şi creativ, a găsit încă o metodă de a se vorbi de el. Acum datorită suporterilor, cei ce au impus ca steag neoficial unul avînd desenat un cap de mort.

Ultima lor ispravă? Au instalat în spatele uneia dintre porţi un uriaş cap de om din carton. Noutatea vine la ochi, ale căror imagini în mişcare sînt concepute special ca să atragă atenţia şi să-i tulbure pe privitori. Acest lucru se întîmplă, desigur, numai cînd echipa gazdă se află la acea poartă, iar ”ochii” ar trebui să-i deraranjeze pe adversarii care atacă, ba chiar să-i hipnotizeze. Mai ales cînd este vorba de executarea unui penalty.

Vezi mai jos un video cu originala idee a fanilor lui St. Pauli.

Şi datorită unei asemenea idei, cei de la St. Pauli încearcă să revină în Bundesliga, de unde au retrogradat sezonul trecut. Acum, echipa e pe locul 3, cu 46 de puncte, tot atîtea cît formaţia de pe poziţia secundă, Frankfurt, şi unul mai puţin decît liderul Greuther Furth. Lupta e însă mare, deoarece există alte două candidate la promovare: Paderborn, tot cu 46 de puncte, şi Dusseldorf (45p).
În elită urcă primele două clasate. Echipa de pe locul 3 va disputa un baraj cu formaţia de pe a 16-a poziţie din Bundesliga.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
steffy65
steffy65  •  02 Martie 2012, 16:36

Asa ceva nu s-ar putea intimpla in Romania conducatorilor Sandu si Dragomir,vezi bannerele de la meciul cu Uruguay.

nune
nune  •  02 Martie 2012, 15:57

Hells Bells. AC/DC. Like!

dejoc
dejoc  •  02 Martie 2012, 15:26

Nemtii au majoritatea stadionelor din liga a 2-a pline, nu mai vorbesc de prima liga

Vezi toate comentariile (4)
Comentează