INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Start perfect! Liverpool face scorul primei etape și e lider în Premier League

Klopp are parte de un debut superb // Foto: Reuters
Klopp are parte de un debut superb // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 17:37

Liverpool a avut parte de un start perfect de sezon în Premier League: 4-0 acasă cu West Ham.

Cormoranii au deschis scorul în minutul 19 prin Salah, servit impecabil de Robertson. Au urmat două goluri marcate de Mane pe finalul primei reprize și în minutul 53, iar tabela a fost închisă de Sturridge, care a marcat și el cu un șut precis în minutul 88.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Pe final de meci, Jurgen Klopp și-a schimbat vedetele: Firmino, Mane și Salah au ieșit în minutele 69, 82, respectiv 87.

Cu acest rezultat, Liverpool se instalează pe poziția de lider, cel puțin până la finalul derby-ului etapei dintre Arsenal și Manchester City, programat azi, de la ora 18:00.

Echipele de start:

Liverpool: Alisson - Alexander Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Keita, Wijnaldum, Milner - Salah (87 Sturridge), Firmino (69 Henderson), Mane (82 Shakiri)

West Ham: Fabianski - Fredericks, Balbuena, Ogbonna, Masuaku - Noble, Rice (46 Snodgrass), Wilshere - Antonio, Arnautovic (67 Yarmolenko) , Anderson (62 Chicharito)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează