INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Starul lui Guardiola, implicat într-un scandal sexual: "Mi-a dat doar 2000 de dolari. E un impertinent"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 12:49

Raheem Sterling, starul de 22 de ani al celor de la Manchester City, a comis-o în cantonamentul formației din Statele Unite. Conform The Sun, mijlocașul a petrecut o noapte cu o prostituată, iar povestea a devenit virală.

După amicalul pierdut în fața rivalei United, scor 0-2, Guardiola le-a dat liber elevilor săi. Sterling a apelat la o doamnă de companie pentru a-și petrece seara, însă adevăratul motiv al discordiei a fost altul. Mijlocașul englez s-a tocmit pentru suma pe care trebuia să o achite pentru serviciile acesteia.

În prima fază, Raheem a plecat fără să plătească, invocând faptul că are banii pe card. Doar mesajele insistente primite pe Whats App l-au făcut să trimită în final suma de 2000 de dolari, jumătate din tariful stabilit.

"Raheem e un milionar, dar e un impertinent. Crede că statutul său îl poate face să se culce cu mine fără să plătească. Mi-a dat doar jumătate din suma promisă. E un gest mic din partea cuiva cu un asemenea salariu", a declarat femeia.

Raheem Sterling este căsătorit cu Paige, alături de care are un băiat în vârstă de 6 luni. 

180.000 de lire câștigă Sterling săptămânal

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează