INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CATANIA - AC MILAN 1-3

VIDEO Steag rossonero » Arbitrii au ajutat-o pe Milan să reintre în joc la Catania

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 21:49

Unul dintre asistenţii ”centralului” Orsato a ”uitat” să semnalizeze ofsaidul în care se afla El Shaarawy la golul egalizator


Milan îi ia locul campioanei Juventus în preferinţele arbitrilor. Dacă Rizzoli i-a făcut cadou un penalty cu torinezii (1-0), vineri, la Catania, a scos-o la liman brigada lui Daniele Orsato.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

În minutul 53, asistentul Rosi s-a făcut că nu vede un ofsaid clar la milanezul El Shaarawy (foto mic, indicat de săgeată), care a egalat la unu. Ajutorul a venit la ţanc pentru a-i "dinamita" pe oaspeţi în faţa unui adversar tocmai rămas în "zece" după eliminarea lui Barrientos (49).

Boateng (56), înainte de a fi eliminat şi el, şi din nou El Shaarawy (90Ă2) au făcut 3-1, iar Cataniei nu i-a rămas decît să se plîngă. Administratorul delegat Gasparin e convins că "atunci cînd joci cu granzii, steagurile asistenţilor devin foarte grele. E supunere totală!".


"El Shaarawy e în ofsaid la faza golului egalizator. Dar asistentului nu i-a fost uşor, balonul a fost lovit în prealabil şi de Robinho"
Massimiliano Allegri, antrenor Milan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
superlativizat
superlativizat  •  02 Decembrie 2012, 12:09

Au ajutat-o sa castige si contra lui Juventus. Oricum, se vede clar cine fura! Doar asa nu retrogradeaza si ei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close