INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Stop la 11 metri! » Inter defavorizată din nou de arbitri la 2-3 cu Atalanta

Palacio (dreapta, în duel cu Stendardo) a marcat în minutul 84, dar era prea tîrziu ca Inter să evite înfrîngerea la Bergamo // Foto: Reuters +1   FOTO
Palacio (dreapta, în duel cu Stendardo) a marcat în minutul 84, dar era prea tîrziu ca Inter să evite înfrîngerea la Bergamo // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 13 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 noiembrie 2012 21:42

După gafele de arbitraj din derbyul cu Juve, trupa lui Chivu a fost sancţionată la Bergamo cu un penalty inventat şi a rămas la 4 puncte de lider.

Inter a risipit punctele recuperate faţă de Juventus în derby, dar se plînge că arbitrii au defavorizat-o iarăşi! Eşecul suferit duminică seară la Bergamo, 2-3 cu Atalanta, a fost influenţat de erorile brigăzii în roz. Gazdele au primit un penalty imaginar în minutul 65, la 2-1, şi s-au desprins decisiv pe tabelă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

De unde a pornit scandalul? La un contraatac pe flancul stîng, Maxi Moralez primeşte o minge chiar la limita ofsaidului, beneficiază însă de credit din partea asistentului, apoi îl fentează în careu pe Silvestre şi cade uşor la 7-8 metri. Reluările probează că stoperul argentinian atinge mingea înainte să lovească uşor şi piciorul drept al adversarului.

"Centralul" Damato şi asistentul Cariolato au căzut în capcana simulării atacantului de doar 1,59 m, n-au dat înapoi în ciuda protestelor interiste, iar Denis a transformat sigur.

Penalty ba, "galben" da!
Trupa lui Chivu acuză, tot în partea secundă, şi un 11 metri nedat lui Palacio. Argentinianul e lovit cu cotul în faţă de Raimondi, sîngerează, dar Damato vede faultul involuntar, avertizîndu-l pentru proteste!

În derbyul cu Juve, arbitrii au validat golul lui Vidal, viciat de un ofsaid de un metru, şi nu l-au eliminat în prima repriză pe Lichtsteiner. Atunci Inter a acuzat în surdină, pentru că reuşise să întoarcă (3-1).

10 victorii la rînd avea Inter în Serie A şi Europa League pînă la duelul cu Atalanta. Seria începuse la 23 septembrie, după 0-2 cu Siena

"N-a fost nici un fel de penalty. Ştii foarte bine şi ai văzut şi tu asta!" (Andrea Stramaccioni, antrenor Inter, către asistentul Cariolato)

"Silvestre a intervenit foarte naiv, riscînd mult cu acel tackling din spate, dar penaltyul e foarte dubios" (Gazzetta dello Sport, cotidian italian)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tuku
tuku  •  14 Noiembrie 2012, 18:55

scorpie, stiu ca suferi... Nu meriti mai mult!

gabonne1982
gabonne1982  •  13 Noiembrie 2012, 11:31

ne-am intors la "Calciopoli" din pacate ...

prikol
prikol  •  13 Noiembrie 2012, 10:07

interistii lu peste

Vezi toate comentariile (3)
Comentează