INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - GENOA 5-4

VIDEO Stramashow » Chivu şi Inter au renăscut după plecarea lui Ranieri

Un interist, Cambiasso, i-a făcut pe doi adversari (Sculli şi Palacio) să se ciocnească în aer // Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Un interist, Cambiasso, i-a făcut pe doi adversari (Sculli şi Palacio) să se ciocnească în aer // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 21:45

Debutul antrenorului Stramaccioni a produs un meci nebun cu Genoa (5-4). Hat-trick Milito, 4 penaltyuri (3 contra gazdelor!), două ”roşii” şi un joc bun al fundaşului român.

Nu-i nici o păcăleală: Inter a schimbat antrenorul şi a reînviat subit. Iar Chivu a redevenit titular după 7 săptămîni şi s-a remarcat ieri, în cel mai nebun meci al etapei din Italia, 5-4 cu Genoa! VEZI AICI VIDEO!

Promovat de cîteva zile, în locul lui Ranieri, Andrea Stramaccioni, antrenorul de 36 de ani care cîştigase pe 25 martie Liga Campionilor cu echipa U19 nu va uita niciodată debutul în Serie A. Probabil nici Cristi, pe care "Strama" l-a trimis fundaş stînga şi care a făcut cel mai bun joc din 2012. L-a domolit pe Palacio, a urcat deseori pe flanc şi a centrat periculos. Chiar a avut şi o ocazie de gol după pauză, cînd a şutat din voleu peste poartă, la o schemă plecată din corner.

Nimic nu anunţa thrillerul de pe Meazza. Mizînd pe ofensivul 4-3-3, cu Zarate şi Forlan titulari, Inter avea 3-0 în minutul 38 şi Moratti se freca la ochi în lojă. Ştia ceva preşedintele! Genoa nu s-a predat, revenind la 3-2 după o oră de joc. Zarate a replicat, însă n-a alungat emoţiile. Julio Cesar l-a placat în careu pe Palacio. "Roşu" şi penalty: 4-3. Cu om în plus, Grifonul şi-a făcut harakiri. Alt 11 metri şi eliminarea lui Belluschi (eronată!). Milito a reuşit hat-trick-ul, dar Genoa a mai tras un glonţ, la a 4-a lovitură de pedeapsă! S-a sfîrşit 5-4, cu Moratti aplaudînd zîmbitor.

154 de zile trecuseră de la ultimul meci întreg disputat de Chivu în campionat la Inter, la 1-2 cu Juventus pe 29 octombrie

ALTE ŞTIRI DIN SERIE A:

LECCE - CESENA 0-0: Mutu fără noroc
Fluierat, ameninţat şi tot mai contestat, Mutu s-a trezit cu Lecce, unde Cesena a scos un 0-0. Integralist, atacantul român a tras "lanterna" după el şi a fost printre cei mai buni oameni ai lui Beretta. Din nefericire, la fel ca în tur, Adrian l-a prins pe Benassi în formă. Portarul lui Lecce a avut reflexe extraordinare la şuturile lui Mutu din repriza secundă: unul la vinclu, din acţiune, şi celălalt dintr-o lovitură liberă deviată de zid. Avertizat, el va fi suspendat la meciul cu Bologna.

PARMA - LAZIO 3-1: 5 minute în beznă!
S-a stins lumina pentru Lazio pe "Tardini"! La figurat, întrucît Parma a învins-o cu 3-1, dar şi la propriu. În minutul 62 s-a produs o defecţiune la nocturnă şi arena s-a cufundat în beznă! N-a fost ceva premeditat, nici o legătură cu Ziua Pămîntului! Partida s-a reluat după 5 minute, dar Lazio nu şi-a revenit. Ştefan Radu, folosit tot meciul la oaspeţi, a început fundaş stînga şi a terminat stoper, după accidentarea lui Dias. A greşit însă la golul 2, ţinîndu-l în joc pe Floccari.

N-a fost gol!
Milan s-a plîns la Catania că la 1-1 (minutul 65) i s-a refuzat un gol. Reluările arată că mingea şutată de Robinho şi scoasă de Marchese n-a trecut însă în întregime de linia porţii

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează