INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO SuperMan » Van Persie e irezistibil: gol şi assist la United - Liverpool 2-1

Van Persie (stînga) a încercat să înscrie şi cu călcîiul, dar Skrtel şi apoi Reina l-au blocat pe olandezul lui United // Foto: Reuters
Van Persie (stînga) a încercat să înscrie şi cu călcîiul, dar Skrtel şi apoi Reina l-au blocat pe olandezul lui United // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 13 ianuarie 2013 22:05

Olandezul de 30 de milioane a decis "clasicul", "diavolii" lui Ferguson sprintînd, cu 7 puncte avans, spre al 20-lea titlu de campioni.

"Să-l aduc pe Van Persie la Manchester a fost probabil cea mai bună afacere a mea, cel puţin la fel de inspirată ca transferul lui Cantona", afirmă fericit Sir Alex Ferguson.

Influenţa olandezului zburător în vîrstă de 29 de ani este uriaşă la United: în ultimele 9 meciuri de Premier League, atacantul a contribuit decisiv la 11 goluri, marcînd sau pasînd în fiecare din aceste partide, cu 9 reuşite şi două assisturi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ieri, Robin a fost exact unde era nevoie de el, în mijlocul careului, iar finalizarea cu stîngul după centrarea lui Evra a fost zdrobitoare. Era 1-0 în minutul 19. Al 17-lea gol în campionat al lui Van Persie, care a creat faza pentru 2-0. Lovitură liberă ideală, acolada batavului fiind reluată de Evra şi deviată de Vidici (din ofsaid!) pe traseul spre plasă.

Liverpool a tresărit, şi-a amintit de trecutul supranatural, Sturridge a înscris primul gol în campionat la noua echipă. Numai atît însă. Şi LFC e pe locul 8, la ani-lumină depărtare de lider.

24 de puncte este avansul lui United în faţa lui Liverpool; niciodată, cu Sir Alex pe bancă, distanţa dintre cele două mari forţe nu a fost atît de mare

27 de goluri din cele 56 ale lui MU poartă amprenta lui Van Persie (17 reuşite şi 10 assisturi)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează