INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA FRANȚEI

VIDEO Surpriză imensă în Franța: PSG a pierdut Cupa Franței la penalty-uri, în fața lui Rennes! Mbappe, eliminat în prelungiri

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 10:52

PSG nu se regăsește după eliminarea din Liga Campionilor. După două înfrângeri rușinoase în Ligue 1, cu Lille și Nantes, parizienii au clacat și în finala Cupei Franței, pierdută la penalty-uri cu Rennes, scor 2-2 (6-5 d. p.).

Cu Neymar în echipa de start, PSG a pornit bine meciul, brazilianul făcând un meci bun: l-a servit pe Dani Alves pentru primul gol în minutul 13, apoi a majorat diferența opt minute mai târziu, după o pasă excelentă venită de la Di Maria.

Apărarea parizienilor nu a funcționat la fel de bine, iar Kimpembe și-a dat autogol în minutul 40. În repriza a doua, Mexer a egalat în minutul 66, iar până la finalul timpului regulamentar nici una dintre echipe nu a avut forța să mai înscrie.

În prelungiri lucrurile au devenit mai tensionate. S-au dat cinci cartonașe galbene în 30 de minute, iar Mbappe a fost eliminat în minutul 118 în urma unui fault violent.

Nici măcar introducerea lui Cavani în minutul 91 nu a adus impulsul dorit, așa că meciul a mers la penalty-uri. Loviturile de departajare au mers ceas, jucătorii de la Rennes și PSG marcând pe rând până i-a venit rândul lui Nkunku, al șaselea executant al lui Tuchel. Acesta a ratat, trimițând cupa la Rennes, viitoarea echipă a lui Tătărușanu.

„Așa e viața! Rennes e o echipă bună, merita să câștige Cupa. Din păcate, noi am pierdut, trebuie să ridicăm capul și să mergem mai departe. Adversarii nu au jucat prea mult, dar așa e fotbalul. Uneori ești cel mai bun și nu câștigi, alteori nu joci și câștigi”
Thiago Silva, fundaș PSG

„Victoria asta mi-a provocat o emoție puternică. A fost un an dificil și am muncit din greu să ajungem aici. Sunt fericit pentru Rennes, pentru familia mea, pentru întregul club. Este o mândrie imensă. Nu trebuie niciodată să îți subestimezi adversarul. Se va întoarce mai puternic”
Hatem Ben Arfa, mijlocaș Rennes, vândut de PSG vara trecută

Citește și:

Campioana Franței a fost UMILITĂ! Avea nevoie de un punct pentru a cuceri titlul matematic, dar a urmat un dezastru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close