INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Tăiat pînă la os! » Pînă şi medicii au fost şocaţi la vederea rănii lui Rooney

Rooney, în centru, privește terifiat tăietura provocată de Rodallega // Foto: Guliver/GettyImages
Rooney, în centru, privește terifiat tăietura provocată de Rodallega // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 19:48

Muşchiul coapsei atacantului de la Man. United a fost despicat de crampoanele adversarului, necesitînd o intervenţie sub anestezie generală.

Rana suferită de Wayne Rooney, sîmbătă, în finalul meciului cu Fulham (3-2), a fost atît de urîtă încît i-a îngrozit inclusiv pe chirurgii care l-au îngrijit la spital. Crampoanele lui Rodallega, căzut accidental pe piciorul său drept, i-au provocat atacantului de la Man. United o tăietură extrem de adîncă. Muşchiul coapsei a fost secţionat pînă la os şi a necesitat 10 puncte de sutură, plus o cusătură de-a lungul leziunii. Totul sub anestezie generală.

VIDEO: Accidentarea lui Rooney!

Iar Rooney nu va sta doar o lună, cum a anunţat iniţial managerul Alex Ferguson, ci chiar două. Timp în care va pierde meciurile "naţionalei" contra Moldovei şi Ucrainei, din preliminariile CM 2014, primele trei partide din grupele Ligii Campionilor, precum şi "şocurile" din Premier League cu Liverpool, Newcastle şi Chelsea.

8 săptămîni va lipsi Wayne Rooney de pe teren din cauza leziunii suferite sîmbătă

14 meciuri, toate oficiale, ar putea pierde în total atacantul lui Manchester United

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  28 August 2012, 10:32

S-a vazut ca a fost o taietura criminala.... dupa ce a aterizat pe gamba a si plecat infingandu-se acolo.... nene avea talpa toata rosie de sange. Oribila chestia asta, pana la urma poate a fost noroc ca nu a fost 5 cm mai jos langa genunchi, unde ar fi dat peste ligamente si tendoane si alea odata taiate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează