INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Tammy Abraham, mașina de goluri din liga secundă engleză, e aproape transferul în Premier League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 09:46

Tammy Abraham (21 de ani), fotbalistul împrumutat de Chelsea la Aston Villa, ar putea reveni în Premier League mai repede decât spera.

Tammy Abraham e numele aflat pe buzele tuturor britanicilor în această perioadă. Vârful de 21 de ani este de neoprit, marcând în 8 dintre cele 10 partide jucate de Aston Villa pe teren propriu în liga secundă din Anglia.

Wolverhampton, revelația sezonului, a pus deja banii pe masă. Portughezul Nuno Espirito Santo a pus la bătaie 30 de milioane de euro pentru Abraham, dar Chelsea nu pare dispusă să își cedeze perla. Tammy e împrumutat la Villa doar până la finalul sezonului, urmând a se întoarce pe Stamford Brigde.

Wolves ocupă poziția a opta în Premier League, cu 29 de puncte.

16goluri a înscris Tammy Abraham în actualul sezon de Championship, fiind golgeterul competiției, la egalitate cu Billy Sharp de la Sheffield Utd

44de goluri a marcat Abraham în primele două eșaloane fotbalistice ale Angliei, toate din interiorul careului de 16 metri.

Vezi și: 

CHRISTIAN PULISIC // Transfer colosal în startul anului: Chelsea plătește 64 de milioane de euro pentru starul Borussiei Dortmund

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
peluza
peluza  •  03 Ianuarie 2019, 12:25
Postat de triple.core.hd pe 03 Ianuarie 2019, 10:53

Chelsea nu are atacanti de nicio culoare, nici eu nu l-as da. Iei 30M si dai 80M pe un atacant de valoare, dar Tammy poate fi acela in 2, 3 ani, daca e lasat sa continue la Villa acum si-l joci din vara - asa ca il ai gratis.

Am dubii, la Swansea si nici chiar la Bristol nu a marcat atat. De altfel, la Swansea a avut putine goluri. Villa e cunoscuta ca formatia cu atac si fara aparare. 30 de milioane s-au oferit, pentru ca in Anglia se primesc foarte multi bani din drepturile TV. Altfel suma reala probabil ca e undeva la 15 maxim. Chiar daca e tanar. Personal nu il vad la Chelsea.

triple.core.hd
triple.core.hd  •  03 Ianuarie 2019, 10:53

Chelsea nu are atacanti de nicio culoare, nici eu nu l-as da. Iei 30M si dai 80M pe un atacant de valoare, dar Tammy poate fi acela in 2, 3 ani, daca e lasat sa continue la Villa acum si-l joci din vara - asa ca il ai gratis.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează