INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANYOL 4-1

VIDEO Toată Planeta e la picioarele lui Messi » Cele mai tari driblinguri din cariera argentinianului » Două capodopere reușite în meciul cu Espanyol

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2016 11:01

Barcelona s-a impus categoric în derby-ul cu Espanyol, 4-1, iar Leo Messi a făcut spectacol și a impresionat pe toată lumea.

Argentinianul a marcat un gol și a contribuit la două goluri, marcate de Luis Suarez și Jordi Alba. Starul Barcelonei a reușit la ambele faze cascade de driblinguri și i-a ridiculizat pe adversarii săi.

Messi a trecut la fiecare fază de 5-6 jucători și le-a oferit colegilor săi șansa de a marca. 

"Jocul lui Messi a fost ca pe PlayStation" Luis Suarez

"Era un meci normal până când Messi a stricat ordinea din defensivă. Oprește timpul. Este unic, iar dacă își propune, poate marca câte un hat-trick la fiecare meci. Îl lovesc adversarii și nu plânge niciodată. Este impresionant", a spus Quique Sanchez Flores, antrenorul lui Espanyol.

12 goluriare Messi în acest sezon de La Liga

 Vezi AICI Video cu faza golului de 2-0

 Vezi AICI Video cu faza golului de 3-0

 Vezi AICI Video cu rezumatul meciului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
vlad57
vlad57  •  19 Decembrie 2016, 21:06
Postat de Florin Bălănescu pe 19 Decembrie 2016, 16:18

"Toată Planeta (repetenților, 'planeta' se scrie cu 'p', că nu e singura din univers) e la picioarele lui Messi"! Alt "titlu" de doi bani marca jesepe. Vă informez că trăiesc pe aceeaşi planetă şi că nu sunt cîtuşi de puțin la picioarele nimănui - cu atît mai puțin la ale unui simplu, fie el şi genial, dătător într-o minge. Iar ca mine mai sunt cîteva miliarde de oameni fie neinteresați de fotbal, fie scîrbiți de el. V-ați obişnuit s-o tot țineți langa cu cancanurile astea ieftine, doar-doar o pune botul vreun fraier mai mare decît voi la aiurelile voastre, ca să vă vindeți marfa expirată şi de proastă calitate. Există şi oameni superiori, cărora le jigniți inteligența cu exhibițiile astea de iarmaroc, nu doar prostimea căreia vă adresați sau mediocrității pe care vreți să o reduceți la aceeaşi prostime. Sunteți banali, ***, mincinoşi, agramați, neputincioşi, incompetenți, partizani pe față, toxici şi nocivi. O singură soluție există pentru a scăpă lumea de voi: sfîntul şi inevitabilul faliment, spre care vă îndreptați cu toată viteza şi inconştiența.

am uitat sa pun adrisantul; @Florin Balanescu. ooo! Mareata fiinta umana ne ierti ca am indraznit sa-ti deranjam ziua si ca am afectat atatia "oameni superiori", ca le-am " jigniț inteligența cu exhibițiile astea de iarmaroc" nu doar prostimea căreia vă adresați sau mediocrității pe care vreți să o reduceți la aceeaşi prostime". Si mai iertati-ne marite domn ca suntem" banali, mincinoşi, agramați, neputincioşi, incompetenți, partizani pe față, toxici şi nocivi". Sigur ca o persoana atat de "sensibila"ca mareata dvs persoana are mirosul afectat de duhoarea prostimii noastre si de nivelul redus de IQ. Acu, ca sa nu va mai deranjam nivelul telectual si de intelighetie dati-ne si noua voie sa: -va rugam sa nu mai intrati pe acest site pentru ca se pare ca... va dauneaza! -va trimitem la origini, stiti dvs cu intelighentia sclipitoare, care! -va recomandam un espumisan ( medicament) ca sa va scape de "aerele" care se pare ca au ajuns la creierul matale din moment ce va afisati cu asemenea crestinisme public. -va rugam sa-i ridicati osanale lui Dumnezeu pentru ca NU a facut prostia aroganta dureroasa ca ati fi dat falimet de mult si n-ati fi stat pe site-uri din astea ca cel de la gsp. PS. nu sunt de la gsp dar, nu m-am putut abtine. Rar am vazut atata prostie pretioasa.

vlad57
vlad57  •  19 Decembrie 2016, 20:37

ooo! Mareata fiinta umana ne ierti ca am indraznit sa-ti deranjam ziua si ca am afectat atatia "oameni superiori", ca le-am " jigniț inteligența cu exhibițiile astea de iarmaroc" nu doar prostimea căreia vă adresați sau mediocrității pe care vreți să o reduceți la aceeaşi prostime". Si mai iertati-ne marite domn ca suntem" banali, mincinoşi, agramați, neputincioşi, incompetenți, partizani pe față, toxici şi nocivi". Sigur ca o persoana atat de "sensibila"ca mareata dvs persoana are mirosul afectat de duhoarea prostimii noastre si de nivelul redus de IQ. Acu, ca sa nu va mai deranjam nivelul telectual si de intelighetie dati-ne si noua voie sa: -va rugam sa nu mai intrati pe acest site pentru ca se pare ca... va dauneaza! -va trimitem la origini, stiti dvs cu intelighentia sclipitoare, care! -va recomandam un espumisan ( medicament) ca sa va scape de "aerele" care se pare ca au ajuns la creierul matale din moment ce va afisati cu asemenea crestinisme public. -va rugam sa-i ridicati osanale lui Dumnezeu pentru ca NU a facut prostia aroganta dureroasa ca ati fi dat falimet de mult si n-ati fi stat pe site-uri din astea ca cel de la gsp. PS. nu sunt de la gsp dar, nu m-am putut abtine. Rar am vazut atata prostie pretioasa.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  19 Decembrie 2016, 19:42

Balaure, mai vezi de gramatica ! Fotbalul e si mai greu; ,,ca-carnea,, de pork !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close