INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

VIDEO Torino şi-a concediat antrenorul după înfrângerea cu Juventus » Motivul n-a fost rezultatul din meciul de Cupă!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 12:10

Mihajlovici a fost concediat de Torino după ce a insultat arbitrul la faza controversată de la care a pornit golul de 2-0 al celor de la Juventus, în meciul câştigat de campioana Italiei în semifinalele Cupei.

Antrenorul sârb a protestat, înfuriat de ”centralul” Doveri. Care a validat reușita lui Mandžukici, deși fusese precedată de faultul lui Khedira asupra lui Acquah.

Minutul 67 a fost punctul de fierbere al acestui derby piemontez. Mandžukić a înscris pentru 2-0 la capătul unei acțiuni declanșate de deposedarea neregulamentară a lui Khedira.

Neamțul bianconero a atins mingea, dar l-a și lovit peste piciorul drept pe Acquah, faultându-l evident.

Rezumatul VIDEO al meciului

L-au trimis la VAR

Jucătorii lui Torino l-au înconjurat pe arbitrul Daniele Doveri și l-au forțat să apeleze la VAR. Nici tehnologia video nu l-a ajutat pe "central". Doveri a revăzut duelul pe monitorul de la marginea terenului, însă intervenția lui Khedira i s-a părut corectă. Validând reușita.

În clipe de furie, Siniša Mihajlovici, antrenorul granata, a protestat violent. L-a insultat, a fost aproape să-l lovească pe arbitru când gesticula. A fost eliminat!

Vine Mazzarri

Mihajlovici plătește scump din cauza erorii de arbitraj și a derapajului său. Potrivit cotidianului La Stampa, președintele clubului, Urbano Cairo, l-a concediat pe tehnicianul sârb, aflat pe banca lui Torino din 25 mai 2016. Favorit pentru a-l înlocui este Walter Mazzarri, demis pe 17 mai 2017 de la Watford.

Juventus s-a calificat în semifinale, unde va întâlni Atalanta. Celălalt meci, Milan - Lazio.

5 a fost nota primită de arbitrul Daniele Doveri pentru meciul Juve - Torino în Gazzetta dello Sport

63 de meciuri a stat Siniša Mihajlovici pe banca lui Torino: 23 de victorii, 23 de egaluri, 17 eșecuri

"Mister era prea supărat, frustrat, pentru a povesti acel episod și m-a trimis pe mine la conferință. Dar și eu spun același lucru. Acquah a fost bruscat de Khedira. Atunci, la ce e bun VAR? Cum să vadă arbitrul altceva? Acquah a atins primul mingea, iar Khedira l-a lovit peste picior" Attilio Lombardo, antrenor secund Torino

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  04 Ianuarie 2018, 14:14

Nu-i nevoie de un juriu la reluarea pe VAR. Daca arbitrul meciului nici la reluarea vizualizata pe VAR nu interpreteaza corect faza, atunci inca de a doua zi CCA-ul in urma examinarii, il poate sanctiona aspru, pana la excludere din lot. Plus retragerea indemnizatiei de meci. Simplu.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  04 Ianuarie 2018, 14:05

Juventus nu stie altceva decat sa fure indiferent de sistemul de arbitraj!!! Si apropo , la sistemul VAR ar trebui sa fi cel putin alti doi arbitri (fostii aditionali) pentru ca daca centralul nu a dorit sa vada o faza evidenta nu o va vedea nici pe proba video!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează