CAMPIONATE  ·  COPA LIBERTADORES

VIDEO Tragedie la Copa Libertadores! Cel puțin 8 fani au murit după ce autobuzul lor a căzut în gol 15 metri! 40 de răniți!

Autocarul în care se aflau suporterii ecuadorieni Foto: diariodapb.com.br
Autocarul în care se aflau suporterii ecuadorieni Foto: diariodapb.com.br

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2020 09:48

Suporterii echipei ecuadoriene Barcelona Guayaquil se întorceau acasă după un meci jucat la Lima, în preliminariile Copei Libertadores. Accidentul a avut loc în Peru, între orașele El Alto și Organos.

Această deplasare trebuia să fie o sărbătoare. Fanii ecuadorieni ai Barcelonei Quayaquil erau fericiți. Echipa lor o eliminase pe Sporting Cristal în turul 2 preliminar al Copei Libertadores (4-0, 1-2) și se întorceau acasă de la Lima. Călătoria s-a încheiat cu o mare tragedie.

Când încă erau în Peru, undeva între orașele El Alto și Organos, autocarul lor a ieșit de pe drum, prăbușindu-se în gol. O cădere de 15 metri. Cel puțin opt suporteri au murit. Alți 40 sunt răniți, unii dintre ei grav.

Potrivit presei ecuadoriene, prima ipoteză a anchetatorilor a fost că șoferul a adormit la volan. Un supraviețuitor a susținut însă că motivul accidentului a fost viteza excesivă. Au zburat de pe șoseaua aflată pe stâncă. „Nu am mai avut timp decât să-mi acopăr capul cu mâinile”, a spus acesta.

Erau 48 de fani cu vârste între 19 și 45 de ani. Opt dintre ei s-au stins pe drum. Cazul care a șocat Italia. Fată violată de 3 români: „Am fost obligată să-mi dau pantalonii jos, iar ei...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga Campionilor
Tragerea la sorți
Digi 1
19:30 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Brentford - Fulham
Digi 2
20:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Levante
Digi 3, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Cadiz
Digi 4
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Liverpool - Arsenal
Digi 1
21:45 Handbal M
Celje - Kiel
Digi 3
22:30 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1