INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

VIDEO Tragedie la Copa Libertadores! Cel puțin 8 fani au murit după ce autobuzul lor a căzut în gol 15 metri! 40 de răniți!

Autocarul în care se aflau suporterii ecuadorieni Foto: diariodapb.com.br
Autocarul în care se aflau suporterii ecuadorieni Foto: diariodapb.com.br

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2020 09:48

Suporterii echipei ecuadoriene Barcelona Guayaquil se întorceau acasă după un meci jucat la Lima, în preliminariile Copei Libertadores. Accidentul a avut loc în Peru, între orașele El Alto și Organos.

Această deplasare trebuia să fie o sărbătoare. Fanii ecuadorieni ai Barcelonei Quayaquil erau fericiți. Echipa lor o eliminase pe Sporting Cristal în turul 2 preliminar al Copei Libertadores (4-0, 1-2) și se întorceau acasă de la Lima. Călătoria s-a încheiat cu o mare tragedie.

Când încă erau în Peru, undeva între orașele El Alto și Organos, autocarul lor a ieșit de pe drum, prăbușindu-se în gol. O cădere de 15 metri. Cel puțin opt suporteri au murit. Alți 40 sunt răniți, unii dintre ei grav.

Potrivit presei ecuadoriene, prima ipoteză a anchetatorilor a fost că șoferul a adormit la volan. Un supraviețuitor a susținut însă că motivul accidentului a fost viteza excesivă. Au zburat de pe șoseaua aflată pe stâncă. „Nu am mai avut timp decât să-mi acopăr capul cu mâinile”, a spus acesta.

Erau 48 de fani cu vârste între 19 și 45 de ani. Opt dintre ei s-au stins pe drum. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează