INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANKFURT - BAYERN 0-1

VIDEO Trăind periculos » Bayern s-a impus la limită în deplasarea de la Frankfurt, scor 1-0

Ribery, în alb, vînat de 3 adversari. Francezul s-a zbătut mult, dar de gol nu s-a lipit // Foto: Guliver/GettyImages
Ribery, în alb, vînat de 3 adversari. Francezul s-a zbătut mult, dar de gol nu s-a lipit // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 17 august 2013 22:06

Bayern a făcut o repriză OK şi o a doua sub aşteptări contra lanternei. Prea multe ratări, prea multă neatenţie în apărare.

Eintracht după 1-6 la Berlin, în prima etapă, contra lui Bayern. Inclusiv antrenorul Frankfurtului, Armin Veh, se aştepta la un nou dezastru: "Ne-ar putea da zece goluri". Dar campioana s-a mulţumit cu puţin: 1-0, gol Mandzukici (12).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Iar după gol, oamenii lui Pep Guardiola au trăit din ce în ce mai periculos, ţinînd-o pe Eintracht în meci pînă la final. Şi cine ştie cum s-ar fi terminat dacă arbitrul Peter Gagelmann nu-i anula un gol lui Meier (42), pe motiv de ofsaid, sau dacă Lakici reuşea să strecoare mingea în plasă la o ieşire total anapoda a portarului Neuer?

WOLFSBURG - SCHALKE 4-0

Dezastru alb-albastru
Nici n-a început bine campionatul şi Schalke e în criză: 0-4 la Wolfsburg, după 3-3 acasă cu Hamburg. Ceva mai bine de o repriză, foştii coechipieri ai lui Marica au ţinut pasul cu gazdele, la care şi-a făcut debutul ex-bavarezul Gustavo. După care apărarea s-a prăbuşit inexplicabil şi golurile au venit pe bandă rulantă.

Lewa, 5 milioane de euro în ultimul an la Dortmund!

La 24 de ani, polonezul Robert Lewandowski, golgeterul Borussiei Dortmund, a vrut să părăsească finalista Ligii pentru Bayern, cîştigătoarea competiţiei europene. Dar şefii lui BVB i-au interzis, preferînd să-l piardă gratis vara viitoare, cînd i se încheie contractul. Şi va pleca tot la Munchen.

Lewa a acceptat în cele din urmă să rămînă pe "Signal Iduna Park", însă cu un preţ: ultimul salariu anual va fi de 5 milioane de euro. Pînă acum, avea 1,5 milioane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
blaustein
blaustein  •  19 August 2013, 12:45

Am vazut meciul cap-coada curios sa vad cum joaca echipa. Parerea mea ca joaca un tiki-taka stricat care nu cred ca se va imbunatati pana la nivelul Barcelonei. Doar jocul fundasilor centrali si pasele repetate catre/intre acestia aduc cu stilul Barcelona. In atac ZEROOO! Nu vezi acele pase filtrante si ruperi de ritm care destabilizau apararea pe 16 m la Barca. Intradevar, actiuni bune a fundasilor laterali, la fel ca Barca, dar fara realizari la poarta. Doar Ribery incearca ceva in genul Messi/Iniesta dar fara mari realizari. Pe final a avut Eintrak niste ocazii imense pe contre. Bayern nu va putea juca la fel ca Barca si cred nu va emite pretentii la UCL.

plischi
plischi  •  19 August 2013, 05:57

m-am rugat ca franfurtezii sa nu ia multe, mai ales ca fiica mea, care vietzuieste acolo, a fost la meci ca sa-i sustina, fiind suportera infocata. bayern incepe sa aduca cu guardiola - tzaka-tzaka si-atat!

redgofcd
redgofcd  •  18 August 2013, 13:35

M-a spart meciul asta la pariuri.. si arbitrii au fost de toata jena, ca de obicei in Bundesliga. Toti doctori, dar perpendiculari cu meseria de arbitru.. Jucatorii lui Bayern jucau dezgustati, au ratat ca prostii niste ocazii monumentale.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează