INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

VIDEO Trezeguet a marcat primul său gol pentru River Plate

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 12:12

David Trezeguet îşi relansează cariera la River Plate. Revenit în Argentina după 17 ani, francezul a marcat primul său gol la noua echipă.

În pauza de vară a ligii secunde din Argentina, River ocupă locul 2, la numai două puncte de Instituto Atletico Central.

River a participat la turneul de vară Copa Ciudad de Mar del Plata alături de Estudiantes şi Racing Club, reuşind să-l şi cîştige, graţie reuşitei lui David Trezeguet.

Estudiantes a obţinut doar două remize cu River (0-0) şi Racing (1-1), urmînd ca adversarele ei să îşi dispute cîştigarea trofeului. În meciul decisiv, River a deschis scorul în minutul 6 prin Funes Mori, iar golul lui Trezeguet din minutul 85 a făcut ca golul marcat de Gutierrez (87) pentru Racing să nu mai conteze.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
filip_andrei_giuliani
filip_andrei_giuliani  •  20 Ianuarie 2012, 12:51

Mare atacant:) Printre cei mai mari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează