INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Tridentul risipitor » Cum a pierdut Barcelona meciul cu Celta: gafe pe linie făcute de Lionel Messi, Luis Suarez şi Neymar

Suarez (în centru, înconjurat de fundaşii Celtei) a început rău la Barca: două meciuri, două înfrîngeri // Foto: Reuters
Suarez (în centru, înconjurat de fundaşii Celtei) a început rău la Barca: două meciuri, două înfrîngeri // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 21:57

După 56 de meciuri consecutive, Barca n-a mai înscris acasă. Şi, după 5 ani şi jumătate, are două eşecuri la rînd: 1-3 cu Real, 0-1 cu Celta. Messi, Suarez şi Neymar au pierdut împreună 63 de mingi sîmbătă!

"Nu pot să cred că Barca a pierdut acest meci. Messi, Neymar şi Suarez şi-au ales toţi aceeaşi seară pentru a fi nefolositori". Gary Lineker a văzut dominarea absolută blaugrana, 66% posesie, 9 şuturi pe poartă, 9 cornere, ratări peste ratări, dar şi o tripletă de vedete neinspirate.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sîmbătă, cei mai buni şi mai scumpi jucători au pierdut împreună nu mai puţin de 63 de mingi.
- 22 Messi
- 21 Neymar
- 20 Suarez

Chiar şi aşa, cu atîtea baloane irosite, tot ei ar fi putut cîştiga pe Camp Nou. Leo a avut două bare, Neymar şi el două, iar "Canibalul" şi-a acoperit faţa de disperare după ce Sergio Alvarez, portarul-păianjen al Celtei, i-a blocat o minge imposibilă.

La sfîrşit, nici unul nu a înscris şi a fost întîia oară după o serie de 56 de partide (fix trei ani) cînd catalanii nu găsesc plasa. Şi jucătorii lui "Lucho" Enrique au două înfrîngeri la rînd, cum nu se mai întîmplase cu Barca din mai 2009. De la primul sezon al lui Guardiola pe bancă.

Concluzia lui Enrique: "Aş semna oricînd să avem în fiecare joc 19 ocazii, dar nu mi-ar plăcea şi să văd repetate ratările contra Celtei".

Real record
Cînd joacă Real e spectacol. 4-0 la Granada, a 11-a victorie consecutivă a lui Ancelotti (record personal). Meci în care Cristiano a mai înscris o dată (17 goluri în primele 10 etape, golgeter detaşat), la cel de-al 700-lea joc oficial al carierei. Şi nici Benzema nu s-a lăsat mai prejos. Golul său cu numărul 120 la Real (250 de partide).

19 şuturi la poartă a avut Barcelona împotriva Celtei Vigo

4 bare au adunat catalanii pe Camp Nou sîmbătă seară

"Am jucat prost. Am avut ocazii, dar nu după acţiuni create, ci după recuperări prin presing. Jocul nostru mă nelinişteşte" (Javier Mascherano, mijlocaş Barcelona)

"După o partidă nebună, dar pierdută, ştim toţi ce urmează. Un camion de critici" (Dani Alves, fundaş Barcelona)

"Cînd mingea nu vrea să intre în plasă, nu ai ce să faci. Tu ratezi tot, ei dau gol la unica ocazie" (Luis Suarez, atacant Barcelona)

"Înfrîngerile sînt mereu dureroase şi generează îndoială. Ne facem autocritica şi ne corectăm erorile" ( Luis Enrique, antrenor Barcelona)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Noiembrie 2014, 02:05
Postat de scaiualcar pe 03 Noiembrie 2014, 14:09

meciul acesta, la fel ca si cel de dinainte, a fost pierdut din cauza a 3 jucatori: Busquets, Busquets, Busquets, Busquets. Ce? Am pus de 4 ori? Minus Busquets. Lent, visator, letargic. La fel ca Pique sezonul trecut.

..)) culmea e ca din cauza lui boschetz ala nu te referi la aia din subiectul articolului.)

scaiualcar
scaiualcar  •  03 Noiembrie 2014, 14:09

meciul acesta, la fel ca si cel de dinainte, a fost pierdut din cauza a 3 jucatori: Busquets, Busquets, Busquets, Busquets. Ce? Am pus de 4 ori? Minus Busquets. Lent, visator, letargic. La fel ca Pique sezonul trecut.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 09:27

Sîmbătă, cei mai buni şi mai scumpi jucători au pierdut împreună nu mai puţin de 63 de mingi. - 22 Messi - 21 Neymar - 20 Suarez __ interesanta statistica. dar astia de regula ating balonul de 3 ori mai mult decat baloanele pierdute in statistica de mai sus. deci au avut procentaje de doar vreo 66%..))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează