INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ

VIDEO Tulburător » A jucat în Liga 1, dar acum suferă de o boală incurabilă și abia poate să meargă. Campioana Cehiei i-a dedicat titlul

Foto: Facebook +3   FOTO
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2015 15:36

Slovacul Marian Cisovski, fostul fundaș al lui Poli Timișoara, în vîrstă de 35 de ani, suferă de scleroză laterală amiotrofică (ALS), boală ce i-a pus capăt carierei de fotbalist.

ALS atacă celulele nervoase care controlează mișcarea voluntară, ceea ce, în timp, face mișcarea mîinilor, picioarelor și a mușchilor fetei extrem de dificilă, scrie hotnews.ro.

Fostul fotbalist a participat la sărbătoarea celor de la Viktoria Plzen, ultima sa echipă cîștigînd recent titlul în Cehia. Momentul emoționant a venit în cînd jucătorii și tot staful echipei i-au dedicat lui Cisovsky titlul, iar acesta n-a mai putut să-și stăpînească lacrimile.

"Sînt un om puternic, însă nu mi-am putut controla emoţiile şi am avut lacrimi în ochi din cauza lui Marian. Dacă aş putea să renunţ la titlul pe care l-am aşteptat de 32 de ani pentru sănătatea lui, aş face-o imediat”, a spus Miroslav Koubek, antrenorul celor de la Plzen.

Cisovsky a jucat la Poli Timișoara între anii 2008 și 2011 și și-a încheiat cariera la Viktoria Plzen, echipa care i-a dedicat titlul de campioană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
caminero
caminero  •  20 Mai 2015, 08:47

Îl ţin minte de la un meci Poli AEK - Dinamo 0.3, cînd şi-a dat un super-autogol în primele minute, un cap pe spate din centrare :) sper să nu confund ... în fine, păcat de el ... :( poate mai are de doi bani speranţă ...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Mai 2015, 00:33

RESPECT CISOVSKI,UN SUPER JUCATOR,CE DRAMA !!!!!!

gannicus2014
gannicus2014  •  19 Mai 2015, 21:45

astea-s adevaratele drame , un om valoreaza infinit mai mult decat un meci ,o cupa sau un titlu ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează