INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MAN. UNITED 2-3

VIDEO Ucişi în ofsaid! » United s-a impus în derby-ul cu Chelsea după un meci făcut praf de arbitru

De 10 minute a avut nevoie rezerva Chicharito Hernandez să decidă derbyul cu Chelsea // Foto: Reuters
De 10 minute a avut nevoie rezerva Chicharito Hernandez să decidă derbyul cu Chelsea // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 28 octombrie 2012 22:24

Londonezii au cedat în premieră în acest sezon şi mai au un punct peste rivalele din Manchester. Au revenit formidabil de la 0-2, dar au rămas în nouă şi United a lovit sub centură.

Man. United a dus la incandescenţă bătălia pentru titlu, după primul eşec administrat ieri lui Chelsea în acest sezon. Un 3-2 full de suspans şi un remake al thrillerului cu Braga din Ligă, însă cu roluri schimbate.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dacă în februarie conduceau cu 3-0 după numai jumătate de oră, aseară londonezii au exersat cursa cu handicap. Campioana Europei a pornit practic derbyul de la 0-2.

A deschis showul David Luiz, ce marcase în ultimele două dueluri cu "diavolii" pe Stamford Bridge. Doar că brazilianul l-a păcălit acum pe Cech, deviind în plasă mingea revenită ca la biliard din bară la şutul lui Van Persie! Acelaşi Robin nu l-a cruţat pe portarul ceh la centrarea oferită de Valencia. 0-2, minutul 12. Primul eşec al liderului?

Chelsea s-a revoltat şi teribila presiune s-a transpus pe tabelă. Mata, dintr-o splendidă lovitură liberă, a transformat una dintre multele ocazii create, Torres şi Cahill prefaţînd reducerea logică a diferenţei.

Scurtcircuit roşu!
La fel de furtunos au revenit "albaştrii" de la vestiare. De Gea s-a predat la "capul" lui Ramires, servit ideal de Oscar, şi tot goalkeeperul spaniol a salvat-o pe United la tirul lui Hazard. Putea fi 3-2, prima oară cînd trupa lui Ferguson ar fi pierdut după un dublu avantaj în 281 de meciuri de Premier League!

Roata s-a întors incredibil, terifiant pentru gazde. În doar cinci minute (63, 68), Ivanovici şi Torres au plecat direct la duşuri, eliminaţi de Clattenburg. Sîrbul, fault de ultim apărător la Young, "El Nino", la o simulare discutabilă.

Cu două piese în plus pe tablă, Ferguson a mutat de mat cu Chicharito. Mexicanul a înscris însă din ofsaid într-o fază halucinantă, în care mingea lui Van Persie s-a dus cu încetinitorul în bară!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
lupopa
lupopa  •  29 Octombrie 2012, 22:10
Postat de b0gdan_88 pe 29 Octombrie 2012, 09:21

Rusine acestui united care nu joaca nimic....RUSINE !!!Sper sa dati in ucl de barca cat de repede sa va scoata fotbalul din cap ca in cele 2 finale !!!

cand ii vorba de arbitraj sa iti vezi de echipa ta , care ii favorita arbitrilor , daca ai vazut meciul , desi ma indoiesc , ai fi vazut si penalty la david luiz , hent clar , da ce sa zic iti place sa vb fara tine , rusine ar trebui sa ii fie la barca ca are atatea femei care simuleaza in teren ,

mogul
mogul  •  29 Octombrie 2012, 20:15

proverbiala corectitudine engleza s-a facut praf . sunt convins ca la 2-2 le dadea si penalty daca avea ocazia in favorea lui united . asa le-a dat 2 eliminari si a validat un gol din offside . mafia pariurilor traiasca. a castigat si arbitrul acolo vreo 100000 de euro

mihaivilla
mihaivilla  •  29 Octombrie 2012, 18:06

Chelsea < Manchester United (Chelsea nu se poate compara cu United....Manchester e net superioara). :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează