INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BURNLEY - CHELSEA 1-1

VIDEO Uite cine-o oprește pe Chelsea! Trupa lui Conte s-a împiedicat de Burnley: scor 1-1

Lovitura din care Brady egalează pentru Burnley în meciul cu Chelsea
Lovitura din care Brady egalează pentru Burnley în meciul cu Chelsea

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2017 00:00

Promovata Burnley, locul 12, care o învinsese acasă și pe Liverpool, i-a pus o piedică liderului printr-o evoluție curajoasă.

Dacă o bătea ieri și pe Burnley, Chelsea s-ar fi distanțat la 12 puncte în fruntea clasamentului. Iar managerul Antonio Conte ar fi avut deja o mână pe titlu, la primul său sezon în Premier League.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dar tocmai ocupanta locului 12, promovată vara trecută, a salvat Anglia de la un final de stagiune monoton, punându-le albaștrilor o mică piedică: 1-1.

Nu s-a pierdut cu firea

Chelsea a început în forță și și-a materializat repede superioritatea. Contraatac iute, cu Moses la serviciu și Pedro exact unde trebuia pentru a prelua și a-l învinge apoi pe portarul Heaton.

Era abia minutul 7! Însă Burnley, învingătoarea lui Liverpool (2-0), locul 4 în clasamentul meciurilor de acasă (28 de puncte în 14 etape), nu s-a pierdut cu firea.

Mulțumită cu remiza

Și-a venit minutul 24. "Directă" Brady, pe lângă zid, vinclu: 1-1. Nicio șansă pentru portarul Courtois. Din acest moment, oaspeții au acaparat balonul, dar în careul advers, mai periculoasă a fost Burnley.

Courtois a salvat de două ori cu piciorul, iar de partea cealaltă, Azpilicueta a tras pe lângă vinclu. Finalul? Fiindu-i clar că are în față un adversar în zi bună, Chelsea a preferat un joc prudent, ba a părut că acceptă bucuroasă remiza.

71la sută posesie a avut ieri Chelsea. Și o acuratețe a paselor de 84 la sută

4șuturi au expediat amfitrionii pe spațiul porții, liderul numai două

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează