INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK

VIDEO Ultrașii lui PAOK Salonic au luat-o razna! Au pătruns într-un studio TV și l-au obligat pe prezentator să citească un comunicat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 10:37

În jur de 40 de ultrași ai lui PAOK Salonic au pătruns în studioul postului de televiziune ERT 3 și i-au dat prezentatorului să citească un comunicat de cinci minute.

Suporterii echipei antrenate de Lucescu au luat această decizie în semn de protest după ultima hotărâre a ligii elene în legătură cu meciul suspendat dintre PAOK și Olympiakos.

"Conducerea ERT3 condamnă cu fermitate invadarea sediului local de către suporterii unei echipe în timpul unei emisiuni în direct. Ei s-au comportat într-un mod profund antidemocratic, departe de spiritul sportiv", a anunţat postul de televiziune.

Decizia care i-a înnebunit pe fani

Decizia ligii din Grecia a fost ca PAOK să piardă 0-3 cu marea rivală Olympiakos, a fost depunctată cu 3 puncte și a primit două meciuri acasă cu porțile închise. PAOK Salonic a făcut apel în urma deciziei.

Mai sunt 6 etape până la finalul campionatului. 

Din nefericire pentru Răzvan Lucescu, primul dintre cele două meciuri fără suporteri va fi chiar împotriva rivalei AEK Atena, echipa care acum ocupă poziția de lider. 

30.000 €este amenda primită de PAOK după incidentele de la meciul cu Olympiakos

Ce s-a întâmplat la meci:

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, avea programat derby-ul de foc al Greciei cu Olympiakos Pireu, dar partida a fost suspendată din cauza incidentelor.

Fanii lui PAOK l-au lovit cu o rolă de hârtie pe antrenorul lui Olympiakos Pireu, iar arbitrul a trimis inițial echipele la vestiare, după care a anulat meciul.

Totul a pornit de la belgianul Kevin Mirallas, de la Olympiakos, care le-a făcut semne obscene fanilor lui PAOK, iar aceștia au reacționat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
zizu
zizu  •  07 Martie 2018, 17:21
Postat de kwd2018 pe 07 Martie 2018, 13:03

Mai incearca. Mai baga o fisa

ce ar fi sa incerci tu? ai dreptul la a doua sansa..

redshow
redshow  •  07 Martie 2018, 16:53

Eu nu inteleg de ce nu au luat cu asalt casa celui care a aruncat obiectul in teren. Au pierdut totul din prostia lor. Daca stateau cuminti , cei de la Olimpiacos ar fi fost pedepsiti pentru semnele facute.. Ei cel mult ar trebui sa dea un comunicat prin care sa-si ceara scuze de la jucatori si de la antrenori si de la cei care au investit bani pentru ca s-a pierdut probabil o calificare istorica in Ch League cu faima , reclama si sumele de bani aferente din ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

130360974128520
Oprea Frangulea  •  07 Martie 2018, 16:19

De ce sa fie dat avara dim grecia ,atunci si antrenorul lui Olympiacos trebui penalizat pt treatul pe care la jucat si semnele obscene pe care lea facut. Totul a fost premeditat daca tine e bine daca nu tot meciul cauta o metoda sa-l intrerupa.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează