INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO » Un fan al Barcelonei, trezit din comă după o lună de imnul Sevillei!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 23 martie 2018 10:35

Francesco Peralta, 21 de ani, jucător într-o echpă de amatori, a fost salvat de melodia cântată de familie în spital. ”Țin cu Barca, dar cântecul ăsta te face să înnebunești”, a dezvăluit la externare.

Ține cu Barcelona, dar viața i-a fost salvată de Sevilla. O minune s-a întâmplat în Spania, unde un tânăr de 21 de ani s-a trezit din comă după 27 de zile cu imnul echipei andaluze! "Deși favorita mea e Barca, printre preferate se află și Sevilla, iar această piesă te face să înnebunești", a povestit Francesco Peralta.

Lovit la cap pe teren

Fotbalist la o echipă de amatori, el a fost adus, pe 21 ianuarie, la spital în stare gravă și inconștient, în urma unui puternic traumatism la cap suferit în timpul unui meci. Disperați, părinții săi au decis, după aproape o lună de comă, să-i fredoneze la pat imnul adorat. "Mama lui a început să i-l cânte, era și sora lui acolo și au făcut toți un cor, ca și cum ar fi fost stadion. Și, dintr-odată, incredibil, Francesco i-a acompaniat", a dezvăluit presei iberice, cutremurat de emoție, tatăl Sisko. Fiul său a fost externat duminică, iar de-acum trebuie să se împartă între Barcelona și FC Sevilla. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  23 Martie 2018, 14:23

Vai de viata voastra bai gigistilor. Cu gandul la fecesebeul vostru nici sa manipulati lumea nu mai stiti. Sau aveti impresia ca toata lumea este publicul vostru tinta si n-a vazut interviul, mai ales la sfarsit cand Jesus Navas i-a zis ca-l asteapta sa joace la ei.

703238066732175
Necula Daniel  •  23 Martie 2018, 12:44

Locuieste in Barcelona,dar este fan Sevilla,a declarat ca ar vrea sa joace pentru Sevilla. Trompete de jurnalisti...

red77
red77  •  23 Martie 2018, 12:15

Bine ca nu a trebuit sa.i cânte imnul fcsb. tap tap tap tararap tap tap. Nu râdeți ca e la nivelul lor intelectual. Era greu cu versuri

Vezi toate comentariile (3)
Comentează