INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

VIDEO Un nou caz Renato Sanches? Un fotbalist de 12 ani a marcat 3 goluri într-un meci de U17

Foto: Captură dfb.de
Foto: Captură dfb.de

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 20:07

Un fotbalist al Borussiei Dormund a stârnit o controversă legată de vârstă, după ce a marcat o dublă în partida disputată de echipa U17 a galben-negrilor în duelul cu Unterrath (3-0).

În vârtsă de 12 ani, Youssoufa Moukoko a punctat de două ori în partida cu Unterrath, a doua reușită fiind de la 11 metri.

Fotbalistul a fost transferat de la St. Pauli în 2016 și a petrecut un singur sezon la echipa U15, unde a marcat 33 de goluri în 21 de meciuri, înainte de a fi promovat la echipa U17 a Borussiei. 

Vezi AICI golurile marcate de Moukoko, începând cu minutul 2:20!


Youssoufa Moukoko

Vârsta atacantului a mai fost chestionată și în trecut, dar tatăl său a afirmat pentru site-ul oficial al Borussiei că nu există motive de îndoială.

"Imediat după naștere, l-am înregistrat la consulatul german din Yaounde (n.r. capitala Camerunului). Băiatul nu poate fi mai bătrân de atât pentru că Marie, mama lui, are doar 28 de ani", a afrmat Joseph Moukoko, tatăl fotbalistului.

Renato Sanches, mijlocașul naționalei Portugaliei și al lui Bayern Munchen, a fost și el subiectul unei controverse legate de vârsta pe care o are de fapt.

Deși Sanches figurează în acte cu vârsta de 18 ani, Guy Roux, fostul antrenor al lui Auxerre, a declarat în mai multe rânduri că portughezul ar avea 23 sau 24 de ani, deoarece data sa de naștere a fost declarată câțiva ani mai târziu. În orice caz, informațiile au fost negate de jucător.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close