INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

VIDEO Un star al naționalei Olandei ar fi fost arestat după ce și-ar fi bătut soția în public, într-un club din Ibiza

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2018 22:01

Quincy Promes (26 de ani), mijlocașul lui Spartak Moscova, desemnat cel mai bun fotbalist al campionatului Rusiei în sezonul trecut, ar fi fost arestat aseară după ce și-ar fi agresat soția într-un club din Ibiza, anunță Diario de Ibiza, informație preluată și de publicații din Rusia și Olanda.

Starul naționalei Olandei a profitat de faptul că "Portocala Mecanică" nu s-a calificat la Campionatul Mondial și a mers împreună cu soția și familia lui Wesley Sneijder într-o vacanță exotică, în Ibiza. 

Ieri noapte, Promes ar fi fost implicat într-un conflict fizic. Și-ar fi lovit soția în public, apoi a sărit la bătaie cu oamenii care au încercat să îi despartă. Spaniolii anunță că poliția a intervenit prompt și l-a arestat pe scandalagiu. 


goluri în 28 de meciuri a marcat Promes pentru naționala Olandei

24.000.000 de euro
este cota lui Promes conform transfermarkt.de

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  30 Iunie 2018, 07:20

Oare de ce raspanditi zvonuri? Daca se dovedeste ca nu e adevarat, cine ii plateste prejudiciul de imagine? Presa? Eu nu cred, va vedeti de barfe in continuare fara stres.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează