INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASTON VILLA - MANCHESTER UNITED 0-1

VIDEO United învinge, dar cu sacrificii » An încheiat pentru Chicharito!

Chicharito s-a accidentat în primele minute ale partidei de pe Villa Park
Chicharito s-a accidentat în primele minute ale partidei de pe Villa Park

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 13:42

Manchester United a ieşit din pasa proastă traversată în ultimul timp, învingînd la limită, 0-1, pe Villa Park, însă Sir Alex Ferguson l-a pierdut pentru minim o lună de zile pe Javier Hernandez

În minutul 6 al partidei Aston Villa - Manchester United, atacantul oaspeţilor, Javier Hernandez, s-a accidentat la gleznă şi a părăsit terenul de joc. După primele estimări făcute de medici, se pare că vîrful va lipsi timp de o lună de zile. Şansa pare să le surîdă celorlalte vîrfuri de atac de la United, Berbatov, Macheda şi Welbeck, folosiţi mai rar în ultima vreme.

Unicul gol al partidei a fost marcat de fundaşul Phil Jones, în minutul 20. Acesta s-a aflat la prima sa reuşită la seniori. În urma victoriei, United se menţine pe locul doi. Interesant este faptul că, în ultimele cinci partide de campionat, cîştigătoarea ultimei ediţii a Premier League nu a reuşit să marcheze mai mult de un gol!

7 meciuri va rata Chicharito Hernandez

Vezi aici rezumatul partidei dintre Aston Villa şi Manchester United!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează