INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

VIDEO Urgia albă » Ninsoarea i-a salvat jobul lui Klinsmann: 1-0 cu Costa Rica

Pe arena din Denver, jucătorii abia se disting chiar și de la nivelul gazonului // Foto: Reuters +1   FOTO
Pe arena din Denver, jucătorii abia se disting chiar și de la nivelul gazonului // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 22:06

Arbitrul Joel Aguilar a oprit la un moment dat meciul, pentru curăţarea gazonului. Dar după 3 minute l-a reluat, spre stupefacţia costaricanilor.

În Europa, ninsorile abundente au dus pînă la amînarea unui meci din preliminariile CM 2014, Irlanda de Nord - Rusia. Americanilor, în schimb, le-au fost de mare ajutor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În faţa unei reprezentative a Costa Ricăi neobişnuită cu urgia albă, SUA a luat o gură mare de aer: 1-0. Şi i-a salvat astfel jobul selecţionerului Jurgen Klinsmann, pe care 11 jucători, sub protecţia anonimatului, îl acuzaseră că la pregătiri face "mai mult yoga decît tactică".

Oaspeţii, în schimb, sînt fierţi pe arbitrul Joel Aguilar. După o oră de joc, în condiţiile în care zăpada pusese stăpînire la Denver pe tot stadionul, iar jucătorii abia se mai vedeau, salvadorianul a oprit partida doar 3 minute. Pentru curăţarea terenului.

Apoi, spre disperarea costaricanilor, a reluat-o. "A fost o umilinţă să se joace în asemenea condiţii", a tunat selecţionerul Jorge Luis Pinto. Iar mijlocaşul Cristian Bolanos merge chiar mai departe: "Arbitrii ne-au furat trei puncte". Scandalul se va prelungi, asigură oaspeţii, cu o plîngere la FIFA!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează