INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA Q MAN. UNITED - CHELSEA 0-0.

VIDEO Van down » Van Gaal, la pămînt! United a jucat bine, dar n-a cîștigat nici cu Chelsea, scor 0-0

Duelul marilor rateuri spanioli: Ander Herrera (stînga) împotriva lui Pedro // Foto: Reuters
Duelul marilor rateuri spanioli: Ander Herrera (stînga) împotriva lui Pedro // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 29 decembrie 2015 00:00

Managerul olandez ar putea fi înlocuit cu Jose Mourinho. Derby-ul cu albaștrii i-a arătat pe jucătorii săi motivați, însă incapabili să facă diferența.

Suporterii lui United îi dăduseră sentința dinaintea primului fluier. Bannere pe care scria "Van Gaal out, Mourinho in" și fulare cu chipul lui Mourinho se puteau vedea aseară, din loc în loc, în sectoarele lor de tribună. Pe teren însă, jucătorii cărora după 0-2 cu Stoke li se reproșa că l-au abandonat chiar s-au bătut pentru managerul olandez.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Numai că United n-are doar o problemă de "commitment". Golurile sînt o altă bătaie de cap (1,22 pe meci în 18 etape). În prima repriză, "diavolii" au jucat încîntător, dar Mata (3) și Martial (16) au nimerit barele porții lui Courtois, remarcat ulterior și de Rooney. Putea fi măcar 3-1, dacă luăm în calcul și "capul" lui Terry, scos senzațional de De Gea. Totuși, la pauză s-a intrat cu 0-0 pe tabelă.

După reluare a continuat festivalul ratărilor. Pedro și Azpilicueta în aceeași fază, apoi Matici, de partea lui Chelsea. Ander Herrera, de la 2 metri, și Rooney, din tabăra gazdelor.

United putea primi două penalty-uri, la hențul lui Willian și la faultul asupra lui Mata, însă "centralul" Atkinson a rămas neclintit. Și s-a terminat 0-0. De ajuns oare pentru ca Van Gaal să rămînă la United?

8 partideconsecutive fără victorie are Man. United în toate competițiile

Alte știri din Premier League

ARSENAL - BOURNEMOUTH 2-0: Bing-bang!

Gabriel și Ozil au propulsat-o pe Arsenal pe primul loc, dar faza meciului cu Bournemouth (2-0) a oferit-o fundașul Mertesacker. În minutul 35, la 1-0, același Gabriel a reluat în bară, iar de acolo balonul s-a ciocnit de capul neamțului, aflat la numai un metru de poartă, și apoi a ieșit afară.

EVERTON - STOKE 3-4: Atenție la Shaqiri!

Stoke a prins aripi după ce-a bătut-o pe Man. United etapa trecută (2-0). Iar ieri i-a venit de hac și lui Everton, chiar pe Goodison Park: 4-3. Omul zilei, Shaqiri, adversarul "tricolorilor" la Euro 2016. Elvețianul a reușit o "dublă" (17, 45), într-un meci în care oaspeții au întors pe final de la 2-3 (80, 90).

WATFORD - TOTTENHAM 1-2: Seconds from disaster

Într-un minut, 89, Watford a fost la un pas de 2-1, pentru ca la faza imediat următoare să piardă tot. Șutul din corner al lui Ben Watson a fost scos de pe linie de portarul Lloris, iar imediat, la poarta cealaltă, Son a reluat cu călcîiul în plasă, dintr-o poziție suspectă de ofsaid: 1-2. Gazdele au jucat în inferioritate din minutul 63, cînd Ake a fost eliminat cu "roșu" direct.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează