INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO VanGol! Dar ce emoţii! » Manchester United, 3-2 cu Fulham, trăieşte periculos

Van Persie se înalță și egalează pe Old Trafford. Primul său gol în tricoul lui Man. United
Van Persie se înalță și egalează pe Old Trafford. Primul său gol în tricoul lui Man. United

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 august 2012 21:37

Nou sosiţii Van Persie şi Kagawa au marcat, dar suporterii, printre care şi Usain Bolt, au tremurat pînă la final.

Nici nu s-au stins bine ecourile eşecului suferit la Everton (0-1), în prima etapă, că Man. United era cît pe ce să eşueze şi la prima apariţie în faţa propriilor fani. Şi-a adjudecat în cele din urmă toate trei punctele cu Fulham (3-2), numai că a suferit cumplit pe final, cînd Dembele, în două rînduri, şi Ruiz au trecut razant pe lîngă 3-3.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nimeni nu şi-ar fi imaginat un asemenea sfîrşit după show-ul din prima repriză. E adevărat că Damien Duff a făcut linişte pe Old Trafford în debut. Dar "diavolii" au răspuns imediat prin noile achiziţii. Primul a ieşit la rampă Robin van Persie.

Golgeterul trecutei ediţii de campionat a egalat, înainte ca japonezul Kagawa s-o aducă pe United în avantaj. Iar cînd Rafael a făcut 3-1, Usain Bolt, mare suporter United, jubila în tribună. Prea devreme. A picat autogolul lui Vidici, de 2-3, şi a început marea nelinişte.

Rooney, pe targă
Ghinionistul zilei a fost de departe Wayne Rooney. Mai întîi pentru că a fost omis din primul unsprezece al lui United, apoi pentru că, introdus în minutul 68, s-a accidentat. Crampoanele unui adversar i-au provocat o tăietură serioasă pe picior, în prelungiri, şi a fost scos pe targă. Va sta 4 săptămîni. FOTO ŞI VIDEO AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close